Nočné mory - návšteva psychologa?

sslnieckova

M25, keď mám veľmi stresujúce obdobie, tak sa mi najprv sníva o tých problémoch, ktoré reálne v súčasnosti mám, budím sa, pridruží sa nedostatok spánku, alebo sa mi spať chce stále. Až potom sa mi začne snívať čo som písala predtým, a potom šup do depresie aj počas dňa. A vždy až spätne vidím ako to postupne prichádzalo. A potom už nie som schopná istú dobu robiť takmer nič, neviem sa sústrediť, mám akoby blok v hlave

M 25

slnieckova, u mna je to niekedy dosť podobné, hlavne sa mi tiež sníva s ludmi z minulosti z mojho života ..
a ked sa prebudím z toho hlbokého spánku, tak tiež mám depku celý den..

sslnieckova

mne sa silnými akoby živými nočnými morami začínajú depresie, sú v nich ľudia z mojej minulosti aj súčasnosti, celé je to také zrýchlené a nejasné v snoch, budím sa až nakoniec to vyústi do depresie. Ja už nevládzem, dnes mám pocit, že zomriem. To mi fakt preskočilo?

M 25

no v poslednej dobe sa cítim dosť unavená.. a ktovie, či nemám niečo so štítnou žľazou, návaly tepla, pribrala som a som stále unavená.
ja už ozaj neviem..

M 25

maros, práca:/
tinaM, zaspávam s rôznymi myšlienkami, ale bez toho sa nedá .. každý asi premýšla, kým zaspí...
a dnes ma chytila nejaká depka, až som sa rozplakala.. neviem, mám pocit, akoby so mnou nebolo niečo v poriadku .....

TinaM

Dolezite je aj to, v akom stave si lihas do postele a zaspavas. Ak mas stresy, aj sny mozu byt "tazsie". Skus si pred spanim vzdy ukludnit vnutro, daj si medovkovy caj, zapal si sviecky, nejaky vonny olej..daj sa do pohody, to by mohlo pomoct.