už asi dva týždne mám stále v noci nočné mory. spánok hlboký. a väčšinou sú to sny typu, že ma chce niekto zabiť .. dnes do rána som bola v autobuse a jeden muž tam všetkých postrielal.. proste totálne bludy ..
ja si myslím, že asi nie je niečo v poriadku s psychikou, čo myslíte? dík
Nočné mory - návšteva psychologa?
Píše, že somariny nepozerá, to má len k dobru
A pozerať menej hororov, thrilerov a iných zabíjackých filmov :DD
Netreba ti doktora, využi prázdniny a poriadne si oddýchni, prestane to minimálne na pár dní. Naber nové sily na boj proti stresujúcim faktorom ktoré možno ani nevnímaš a zlepší sa to.
No a najlepšie bolo, že keď som chcela vbehnúť do maminej izby, tak sa zasekol koberec pod dverami a snívalo sa mi, že to mi ten duch nedovolí otvoriť dvere a drží ich :D
V poslednej dobe sa mi stáva to, že mám nočnú moru, vstanem z postele, zapnem na chvíľu svetlo, vypnem ho a vrátim sa naspäť do postele. Robím to v takom polospánku.
:D Tak to sa mi našťastie nestáva. Behala by som po byte a kričala, že všade sú mŕtvoly
Ja mám nočné mory zo stresu. Hlavne, ak ma čaká v živote niečo ťažké, čo musím prekonať. Alebo ak niečo nezvládam a vyhýbam sa danému problému, tak ma to prenasleduje. Sníva sa mi aj, že ma chcú zabiť, ale väčšinou mám sny o duchoch :D Asi najhoršie som to mala pred štátnicami, vtedy som aj vybehla niekoľkokrát z postele, bála som sa, že ma prenasleduje duch :D Vbehla som k mame do izby a tam som sa prebudila. Takže som bola vlastne námesačná :D
Ja od detstva som mala sny s výťahmi, že idem výťahom a padám alebo výťah niekoho privrie a ide aj s ním hore, prepadne sa podlaha, ide nekontrolovateľne do hora a prerazí cez strop. Rovnako som od detstva mala lucidné sny, z času na čas som vedela sen kontrolovať. Posledný sen s výťahom som ovládla.
A posledné mesiace samé mŕtvoly, krv a roztrhané telá.
Obávam sa, že to mám z práce
ktovie, čím to je ..
ja mávam nočné mory stále, nejako sa už nad tým nepozastavujem..
No, momentálne prežívam niečo podobné :/