Nočné mory - návšteva psychologa?

Pitný režim

Netreba ti doktora, využi prázdniny a poriadne si oddýchni, prestane to minimálne na pár dní. Naber nové sily na boj proti stresujúcim faktorom ktoré možno ani nevnímaš a zlepší sa to.

Magy

nie som klaustrofobik, prave naopak (klastrofil), ale toto... no fuj :D
ja som maval nocne mory s nejakymi vecami co sa tocili a vyzerali ako tie velke stropne ventilatory, take velke dlhe lopatky, pomaly sa otacali a blizili a blizili... bleeee :(

jennifer30

No a najlepšie bolo, že keď som chcela vbehnúť do maminej izby, tak sa zasekol koberec pod dverami a snívalo sa mi, že to mi ten duch nedovolí otvoriť dvere a drží ich :D
V poslednej dobe sa mi stáva to, že mám nočnú moru, vstanem z postele, zapnem na chvíľu svetlo, vypnem ho a vrátim sa naspäť do postele. Robím to v takom polospánku.

jennifer30

Ja mám nočné mory zo stresu. Hlavne, ak ma čaká v živote niečo ťažké, čo musím prekonať. Alebo ak niečo nezvládam a vyhýbam sa danému problému, tak ma to prenasleduje. Sníva sa mi aj, že ma chcú zabiť, ale väčšinou mám sny o duchoch :D Asi najhoršie som to mala pred štátnicami, vtedy som aj vybehla niekoľkokrát z postele, bála som sa, že ma prenasleduje duch :D Vbehla som k mame do izby a tam som sa prebudila. Takže som bola vlastne námesačná :D

Iba Katka

Ja od detstva som mala sny s výťahmi, že idem výťahom a padám alebo výťah niekoho privrie a ide aj s ním hore, prepadne sa podlaha, ide nekontrolovateľne do hora a prerazí cez strop. Rovnako som od detstva mala lucidné sny, z času na čas som vedela sen kontrolovať. Posledný sen s výťahom som ovládla.

A posledné mesiace samé mŕtvoly, krv a roztrhané telá.

Obávam sa, že to mám z práce