Endokrinológ v Bratislave

Endika

K Lackovej by som už neišla ani za nič. Stačí aby sa ti zopakoval problém a už ťa ženie na operáciu a odstránenie štítnej žľazy. Našťastie ma dal do poriadku prof. Payer. A to aj bez operácie. Lackovej sa asi nechce ľudí liečiť, ordinovať im do smrti hormóny je pre ňu jednoduchšie.

ENDO

Je otvorená n o v á ambulancia diabetologická a endokrinologická v Bratislave, Ružinovská 12, objednať sa möžete denne od 11,00- 12,00 na tel. čísle 02,48 211 057.

mia236

Neviete nahodou ci Mudr. Andrea Lackova este ordinuje v UNsP Milosrdni bratia? Neviem sa k nej dovolat. A kolko treba cakat na termin u nej? Dakujem

Irén 1

kika,
Tak na takého endo. som zvedavá aj ja a neváhala by som cestovaž za ním naprieč Slovenskom,ale pochybujem,že sa taký nájde a či....

kika33

zdravim, a nepoznate niekto dobreho endokrinologa, ktory ma skusenosti aleb je aspon otvoreny alternativnej liecbe? organicky jod, kelp, selen... nie taky co vaslen pcha umelymi hormonmi?? dakujem pekne

2bodka

Ja som mala zase autoimunitny zapal stitnej zlazy, kedy protilatky proti stitnej zlaze (TPO) boli viac ako 600, po rocnej liecne jodom (ja som uzivala Kelp od firmy Jamieson kde bolo 650 µg jodu v jednej tablete) su moje protilatky v norme a to 6,45 :) Podotykam, ze Euthyrox ani L-thyroxin som nebrala, tie som odmietla z dovodu priberania a celkovej unave. Takze jodu a vlastne rade od RNG z tohto fora vdacim za to, ze su moje vysledky take vyborne. Mimochodom ked endokrinolog videl tento vysledok, bol sokovany a nechapal ako je to mozne :)))

jajaja295

mala by si zacat uzivat olej fortuna vitae alebo rybi olej s aktivnym jodom + k tomu uzivat aj selen...ja to uzivam a vysledky som mala super, stitna zlaza sa mi zmensila a najskor som mala znizenu funkciu, na krv som bola pred 2 tyzdnami, na dalsiu kontrolu idem v decembri

Lila1907

Ahojte.
Mám problémy so štítnou žľazou už niekoľko rokov.Kvoli štítnej žľazy mám dosť veľké problémy so zdravotným stavom.Hlavne s hormonmi a ženskými vecami. Moj endokrinológ my naposledy povedal,že sa to zlepšuje,predišla som operácii ale keď prídem na budúce,tak mi zvýši dávku.Neviem,aký to má zmysel,že keď je to lepšie ,tak by to malo prinajmenšom ostať na takej dávke akú beriem alebo znížiť.Prosím ,poraďte mi nejakého skutočne dobrého endokrinológa v okolí Trebišova alebo Košíc.Vopred ďakujem za radu.

Endo

V Bratislave je iba jeden ozajstny endokrinolog, a to je prof. Payer. Vsetci otstatni su len "tzv." endokrinologovia. Dostat sa k nemu ale pochopitelne nie je jednoduche.

Alex_

zdravim

odporucam MUDr. Andrea Lacková - Endokrinologická ambulancia I. (UNsP Milosrdní bratia - www.milosrdni.eu) - velmi dobra osobna skusenost.

Ja naopak potrebujem dobreho detskeho endokrinologa.