Muzi sa boja ,ze sa nebudu pacit ?

Príspevok v téme: Muzi sa boja ,ze sa nebudu pacit ?
Ano?

Oni, i keď to neraz pred nami taja – respektíve nie je to na nich úplne jasne vidieť, chcú byť tiež pekní, štíhli upravení, voňaví – chcú sa nám páčiť. Podobne, ako aj my, i muži majú svoje temné dni, počas ktorých by najradšej nevystrčili z domu nos. Prečo? Cítia sa nepekní, tuční, nepríťažliví – jednoducho tak, že by sa nič nestalo, keby ani na svete neboli.
A ak má prísť počas tých dní na sex, verte alebo nie, aj oni sa vedia hanbiť a trápiť tým, či si partnerka všimne ich kilo-dve navyše a zopár nových vyrážok, či ju to neodradí alebo jej to neznepríjemní celý zážitok. U mužov má znížené sebavedomie, ktoré spôsobia „mindráky“ okolo vzhľadu, totiž veľmi silný vplyv na sebavedomie v posteli. Muž – dobyvateľ sa musí v posteli cítiť atraktívnym, inak to nie je ono.(a spravidla sa to i odrazí) na jeho výkone. A ak má o sebe pochybnosti, môže sa to odraziť
Horšie je to, že väčšina mužov pravý dôvod strachu zo sexu, či hanby z odhalenia vlastného – podľa nich práve škaredého tela – tají .
mali by mať sex až potom, čo schudnú. Nie je teda výnimočné, že muž si pred sexom dopraje deň-dva očisty, aby sa svojej partnerke ešte viac páčil. Horšie je, že u niektorých existuje pre ženy známy jo-jo efekt – po sexe sa zase s vervou pustia do jedla a priberú (funguje to najmä v prípadoch, keď pár nemá sex veľmi frekventovane, ale maximálne raz za týždeň).

renushik

takú znôšku bludov som dávno nečítala :) a tiež mám pocit, že tí najväčší somráci majú najvyššie nároky na ženy :DD

Dadula56

Dobry vtip...ja poznam takeho-ma 165 cm, asi 100 kil, nevie sa spravat, ale vytrvalo hlada supermodelku, ktora mu splni vsetky tuzby. Nezostava nic ine, len mu drzat palce.

DzanaFX

Bludy...to nie je vôbec pravda, ja som mala po dvoch rokoch pri sebe dakoho, kto to mal na háku, ako vyzerá :-D a chodil neupravený, neoholený....Vôbec nesúhlasím s takými dristami, fakt ŽENY pre dobro nášho mena už otvorte oči a prestaňte s takými SOMARINAMI :-)) Kazíte mi image :-D

jajaja295

carie
:DDD, svata pravda, to ich sebavedomie a to si vacsinou taki spatni, tucni a plesati neskutocne fandia..ja poznam jedneho, co si hovori o sebe topsamcek a pritom je to len priemer a este aj susle, proste kreten

Carie

No s tymto nesuhlasim, chlapi sa vacsinou pre svoj vzhlad vobec netrapia. Vacsinou disponuju nadpriemernym sebavedomim, hociaky niktos je presvedceny, ze ma na to zbalit tu najkrajsiu modelku a ze z neho musi spadnut do kolien.

lost

arman

tak ale ja ti schudnem 2 kg za 2 minuty :P

inac ja som takto pribral 1 kg za 7 sekund ;)

ale neodporucam, nebol to prijemny pocit, fakt nie :)

lost

clanok z diva ?

1-2kg sa neda nabrat za 1-2 dni ;)

cize ak mu to vadi, tak je to magor, alebo nejaky aupark-diva-magor..

chlap moze vykazovat toto co je napisane, ale potom vykazuje aj trochu psychickej poruchy, alebo poruchu sexualnej orientacie..