Oni, i keď to neraz pred nami taja – respektíve nie je to na nich úplne jasne vidieť, chcú byť tiež pekní, štíhli upravení, voňaví – chcú sa nám páčiť. Podobne, ako aj my, i muži majú svoje temné dni, počas ktorých by najradšej nevystrčili z domu nos. Prečo? Cítia sa nepekní, tuční, nepríťažliví – jednoducho tak, že by sa nič nestalo, keby ani na svete neboli.
A ak má prísť počas tých dní na sex, verte alebo nie, aj oni sa vedia hanbiť a trápiť tým, či si partnerka všimne ich kilo-dve navyše a zopár nových vyrážok, či ju to neodradí alebo jej to neznepríjemní celý zážitok. U mužov má znížené sebavedomie, ktoré spôsobia „mindráky“ okolo vzhľadu, totiž veľmi silný vplyv na sebavedomie v posteli. Muž – dobyvateľ sa musí v posteli cítiť atraktívnym, inak to nie je ono.(a spravidla sa to i odrazí) na jeho výkone. A ak má o sebe pochybnosti, môže sa to odraziť
Horšie je to, že väčšina mužov pravý dôvod strachu zo sexu, či hanby z odhalenia vlastného – podľa nich práve škaredého tela – tají .
mali by mať sex až potom, čo schudnú. Nie je teda výnimočné, že muž si pred sexom dopraje deň-dva očisty, aby sa svojej partnerke ešte viac páčil. Horšie je, že u niektorých existuje pre ženy známy jo-jo efekt – po sexe sa zase s vervou pustia do jedla a priberú (funguje to najmä v prípadoch, keď pár nemá sex veľmi frekventovane, ale maximálne raz za týždeň).
Muzi sa boja ,ze sa nebudu pacit ?
takú znôšku bludov som dávno nečítala :) a tiež mám pocit, že tí najväčší somráci majú najvyššie nároky na ženy :DD
Dobry vtip...ja poznam takeho-ma 165 cm, asi 100 kil, nevie sa spravat, ale vytrvalo hlada supermodelku, ktora mu splni vsetky tuzby. Nezostava nic ine, len mu drzat palce.
carie
:DDD, svata pravda, to ich sebavedomie a to si vacsinou taki spatni, tucni a plesati neskutocne fandia..ja poznam jedneho, co si hovori o sebe topsamcek a pritom je to len priemer a este aj susle, proste kreten
No s tymto nesuhlasim, chlapi sa vacsinou pre svoj vzhlad vobec netrapia. Vacsinou disponuju nadpriemernym sebavedomim, hociaky niktos je presvedceny, ze ma na to zbalit tu najkrajsiu modelku a ze z neho musi spadnut do kolien.
lost, ja ti priberem 2 kg za par minut, chces vidiet?
Daj mi do ruky 2 litrovu flasu vody, a uvidis. ;-)
toto mohla napísať len žena. Chlap rozmýšľa ináč. Si myslím.