je tu niekto s podobným problemom?ja ma problem,že mi je stale teplo,potim sa ako krava,ale nie tak,že by bol zo mna citit pot,jednoducho, ked nieco robim aj chvilu napr.než poumyvam riad,tak zo mna tecie jak z vola,teraz vyleziem zo sprchy a nez sa poutieram a obleciem možem tam ist zase,rano ked je 13 stupnou idem do prace v kratkom rukave a je mi akurat mozno trochu chladnejsie, ale ako nahle sa zastavim,tak sa este pol hodiny potim tecie zo mna než sa ukludním,toto trva už vela rokov može byt pricina,že som silnejsia a že mam viac tuku :-D meriam 170 a vazim 77 kg,preco mi je tak teplo?doma mi vsetci nadavaju lebo stale vetrám a ostatným je zima,v praci to iste všetkým je zioma len mne nie
teplo
to moze byt, ze mas kvoli tomu taketo problemy. skus nieco z tou vahou spravit
zuzi-ale bolo by to fajn
Oddychvat pit zalezení doma- teplo v lete, tak to je. lahké polievky
lepsie ako lepsie...ja som ten pripad, ze mi je zima aj pri +20 st. Ale zase sa mozem naobliekat...kdezto vy sa do spodneho pradla vyzliect v praci nemozete:D
nj uz traja :D
mne je stale extremne teplo, ale nepotim sa takmer vobec, a to mam nula tuku :D
mam tu 25C a prave som si spomenul ze mam vypnutu klimu..
mne je idealne sediet pri pocitaci (tj sediet, nic nerobit) tak pri 15C, nad 18C uz sa neviem sustredit :)
idealne je +5 az -5C, vtedy sa v beznom obleceni (kratky rukav hore, dlhy noháv dole) citim idealne :D
ale to teplo budem mat asi z toho, ze som prave mal teple pitie, a cely den jem a pijem a tak asi tym spalovanim sa zahrejem az mooooc :D
Sme dvaja :D