dobry den mam taky problem
neviem zit normalny zivot , momentalne tak este zijem ale neviem do kedy vydrzim a bojim sa ze ked nebudem mat pracu ze ked ju stratim tak budem aj ja strateny lebo mam strasny problem sa znovu nastartovat a normalne fungovat.
Nerobim to naschal chcem byt normalny, ale citim ze mam problem a neviem co mam robit . som stratil zmysel a elan nici ma ta predstava ze nemam buducnost . snazim sa na to nemysliet .
mam aj miernu socialnu fobiu - bojim sa
:(
mam taky problem
Nic si z toho nerob, ja som na tom rovnako, radsej si vypi.
Ja to zase nechcem zvelicovat, ale skusil si sa o tom porozpravat s nejakym odbornikom? Mozno by ti to pomohlo. Castokrat nepomoze psycholog, ale fakt, ze ked mu chces opisat svoj problem a povedat ho nahlas, sam sa v nom zorientujes a najdes spravnu cestu. Hlavne neupadaj do depresie, to nikam nevedie.
no na europu sa vali kriza ako hrom takze o robotu pride este kopec ludi, aj o prijmy a zivotne istoty.. treba si uzivat kym sa da:D a ked tak si zaspievaj \"co boli to preboli\":D
Ahoj :)
Myslim, ze rovnaky problem zaziva dost vela ludi. Tym to ale nechcem zlahcovat. Chapem, ze pre teba je to ten najdolezitejsi a momentalne najtazsi problem. Mas dve moznosti (podla mna). Bud si budes robit nejake ciele na niekolko rokov dopredu a postupne ich budes naplnat alebo si nerob ziadne a uvidis, co den da. Mat v zivote ciel na dlhsiu dobu, ten tzv. zmysel zivota je podla mna podstatna vec. Ja neviem, trebars mat ciel vystudovat, dostat sa na vyssiu pracovnu poziciu, zarobit si na auto, mat dieta... Skus porozmyslat, co by si v zivote chcel. Nepojde to vzdy lahko, ale dolezite je mat pred sebou (aj ked pojdes mozno niekedy po kolenacky) CIEL ;)