ahojte.vcera v noci som chcela dat pusu mojmu spiacemu psovi a on ako spal sa zlakol a velmi ma kusol do tvare.Mam tri dost hlboke kusance,cele napuchnute pery a lice.Neviem co s tym.Davam si na to studene repikove obklady,ale stale to krvaca.Celu noc to velmi krvacalo,teraz uz pomenej,ale aj tak.Boli to.Myslite,ze k lekarovi s tym treba ist???prosim poardte...
Kusnutie od psa
Adela napis,ako si dopadla.
mudro
No praveze je teraz v tom medziobdobi,ze neni zaockovany,este sme to nejak nestihali...Ale tak zdravy by mal byt.Ale asi sa obleciem a necham sa zaviest k doktorovi...dakujem
Ak su rany take, ze treba sit a Ty to zosite nebudes mat, tak tvaricka bude navzdy alebo do dobrej plastiky dost poznacena. Chirurg rozhodne, co s ranami. A zober ockovaci preukaz Tvojho psika, dufam, ze ma vsetky ockovania v termine /besnota/.
moja, ved sama vidis, ako ti to vyzera a hovoris, ze je to dost hlboke a este to aj krvaca. ak sa ti tam dostane infekcia, co je dost mozne, moze sa ti to poriadne zapalit a urcite ti tam ostane velka jazva. radsej chod k tomu doktorovi, vazne.
Naozaj??ked ja sa bojim a nechce sa mi to riesit cez doktora.Este by mi to nahodou museli sit a tie jazvy na tvari:(...tak neviem..
samozrejme!!! mala si utekat hned rano. chod hned na pohotovost. ten repik je dobry, lenze doktor ti to vydezinfikuje a da ti na to nejaku mast. musis ist, lebo sa ti to moze zapalit. nehovoriac o tom, ze pes mohol mat nejaku infekciu a tak..aj ked je to zrejme bytovy pes, no netreba to podcenovat.