Ahoj, bulimiou trpim 6-7 rokov a chcem z toho už von! Potrebujem kamošku, s ktorou môžeme bojovať spolu. Prosím. Ava
Kamoška na pomoc z bulimie
Milá Eva,
držím ti palce, to je už strašne dlhá doba, čo sa ničíš. Verím tomu, že môžeš byť šťastná a krásna aj bez takéhoto sebatríznenia.
Ak chceš, mne môžeš tiež napísať :)
veronika27991@gmail.com
Ava666,
ja som trpela bulímiou rok a neviem si predstaviť 6-7 rokov.Dostala som sa s toho.
Po bulímii som pribrala 5 kila, pretože som začala pravidelne jesť a môj žalúdok bol v šoku, lebo nevedel či to hneď nevyvratím, tak si robil zásoby. Ale teraz je to v poriadku mám svoju ideálnu váhu, ale čo s toho, keď mám žalúdočné problémy a chodím pravidelne na gastro a uživám lieky na trávenie a atd.
Musíš si povedať a dosť, viem je to ťažké, ale hoci aj zlyháš prvý deň,nevadí a pokúsiš sa hneď na druhý deň, ale ver mi , že to zvládneš. Ja som tak isto začínala aj som zlyhala viackrát, ale podarilo sa to. A tie návaly sú s toho, že tvoj žalúdok je hladný. Máš chuť na čokoládu daj si ju, nemaj výčitky, nemusíš zjesť celú čokoládu aspoň 1 tabličku. Na čo máš chuť, tak aspoň ochutnaj. A stravuj sa 5 x denne v menších porciách. Držím palce.