Ako funguju Audiotextové súťaže?

Príspevok v téme: Ako funguju Audiotextové súťaže?
bebedobreran

Včera som sa asi nudila:D a len tak som pozeralal okolo 1.0é ráno, TV Ring a bola tam tá suťaž, kde je treba niečo hádať a nikto tam nevolá a moderátorka vkuse kecá...

Ako to vlatne funguje??? Prečo za polhodinu sa tam ozve 1, 2 hovory???? A dá sa reálne niečo naozaj vyhrať????
Už ste tam niekto skusily telefonovať?? A ako??

vozar

V tej tv8 su podvodnicke hovada zlodeji a svine ktore patria do vezenia. Mna okradli o 16euro.Poziadal som riaditela aby mi peniaze vratili.Obratim sa aj na vladu.Taketo okradanie ludi predsa nemoze trpet.vozar.

marika11

nechapem...ako to ze takymto do oci bijucim podvodnym audiotextom ludia este stale veria ale regulernemu vernostnemu programu nie
petraromanova.wordpress.com ... pomylene

adobe

Jedine tam nevolať! Potom to zmizne z obrazoviek pravdaže je to divadlo žiadne hovory do réžie neprepájajú .
To je doba aby pekná baba v gatkách moderovala podvod .Alebo staré nezamestnané rašple robili veštice . Niečo ako predtým zavolaj zavolaj som nedržaná:)

inkognito

na tv dajto audiotextove hry poriadny podvod ked sa hra o 2000 eur ..vtedy sa nedovolate vysledok je jasny uz po minute ale oni tam dvihaju svojich ludi ktory samozrejme trepu nezmysli je to trapne a dovola sa jediny hrac ked vyhra klesne na 200 eur aj to neviem ci to nie je nejaky spoluucastnik na obohacovani sa na sprostosti ludi ktory tam volaju tak ich prosim vas ignorujte a je to trapne ze sa televizia znizi k takymto podvodom ..a ze to vysiela

zollo

realny človek sa do tejto hry nedovola. V štatute hry, ktorý som si preštudoval je napísané, že produkcia rozhoduje o tom, koho prepojí do štúdia.

Pri komunikácii s televíziou TV8 som bol odkazovaný na štatút hry a že pravidlá ich audiotexovej hry sú v ňom jednoznačne popísané.

Nečudujem sa že takéto hry založené na podvode niekto prevádzkuje. Veď je to pekný zárobok. Čudujem sa prečo to ešte nieje zakázané.

Takto v rýchlosti ma napádajú ma dva dôvody prečo.

1. Zákonodarcovia majú z prevádzky týchto hier nejaký prospech. Či už cestou lobingu alebo cestou finančnej motivacie,

2. Zákonodarcovia takéto hry nepozerajú a teda nevedie o tom že takéto podvody legálne fungujú.

Prikláňam sa k prvej možnosti.

Veď prečo ešte fungujú úžernícke pôžičky ako provident homekredit a ďalšie? Všetci so štipkou rozumu vedia že je to podvod.Pasca pre gemblerov a ľudí, ktorí súrne potrebujú penieze a nepripúšťajú si, že požičaním si v nebankovke roztáčajú špirálu, ktorá končí na úplnom dne.

Pokiaľ budú mať z podvodov prospech ľudia, ktorí tvoria zákony, budú zákony napísané tak, aby sa dalo podvádzať.

valo100

Zdravím, skúsil sa niekto do toho právnicky obuť? Kedže je to podvod a sme klamaní týmito televíznymi "súťažami". Nevzťahuje sa na to nejaký zákon?

michoxxx

Tv fooor klame ako sa len da. Funguje to tak ze clovek co sa tam dovola je priamo z rezie a povie taku kravinu ze to nema logiku. Ked sa niekto dovola do tv tak pocut ruchy z domu alebo spetnu vazbu. Ale tu to neni. Tv fooor mozete sa hanbit. Sa cudujem ze vas niekto nedal na sud alebo nepodal tresne oznamenie.PS: ste spiny