Pohadala som sa so svokrou

Príspevok v téme: Pohadala som sa so svokrou
petruska

S manzelom sme este za slobodna vzali pozicku, za rucitelku nam sla , vtedy este buduca, svokra, manzelova mama. Mesacne to cini splacat 80 eur. Manzel v tom case pracoval a ja tiez, cize sme top splacali. Potom ale manzel zacal pit, stratil pracu a strasne sa spustil...zenske a tak, sme v rozvodovom konani a uz rok splacam pozicku sama, lebo on nikde nepracuje, dokonca mi neplati ani na syna.Svokra mi dnes zavolala, ze jej prisla od exekutora vyzva, ze ak nezaplatime ani tento mesiac splatku, tak jej zacnu z uctu stahovat peniaze.Zacala mi drzat kazen, ze ona nam sla za rucitelku v dobrej viere, ze budeme splacat.Nastvala som sa, lebo ja som rok poctivo splacala, kym jej syn pil a nikde nerobil, ale uz fakt nemam z coho, uspory sa minuli.Myslim si, ze by mala nadavat svojmu synovi nie mne, ale ona zjavne ma pocit, ze ja mam vsetko platit.

0vecka

2 petruska a ty si myslis ze ona ho za to chvali? akoze ide o jej peniaze aj ked o smiesnu sumu ale aj tak... to ze ti zavola nech to platis mi pride uplne normalne

petruska

ovecka: ja nehovorim, ze je zla, ale rok sa jej snazim povedat, ze s jej synom nie je vsetko oki, ze nech nanho naliehaju aj oni, rodicia, lebo proste nepracuje, pije a svokra mi len napisala sms, ze ja sa do vasich problemov nestaram...tak oki, tak sa nestarala a teraz to ma...keby mu dohovorila, mozno by to dnes tak nedopadlo.Ona mi vie zavolat, len ked ide o nieco, co uz sa prevali, kym je nieco v norme, ona sa nestara.

0vecka

nj takze ta svokra je nakoniec ta zla kedze im isla rucit :-D .. a pretoze ma vyssi prijem tak nech to cele zacvaka...

petruska

paydeus: moja svokra ma plat 700 eur a jej muz cize svokor 600 eur.Ona nema z coho zit? Ja mam len 190 eur matersku a pridavky na deti, od jej ozrana syna nemam nic, ani cent, este aj z toho mala nam berie, tak ja jej mam slubit, ze jej to vratim? Exekutor chce zacat jej zo mzdy strhavat po tych 80 eur mesacne, ci ja mam dat z materskej 190 eur 80? A deti maju jest co?

paydues

Čudujes sa jej ? Jej reakcia je normálna. Určite vynadala aj synovi ale tam to ani nema zmysel. Mala si ju ukludnit sľubom ze jej to vrátis. Ona predsa nemôže za vaše problémy a ked jej budu brať peniaze z čoho bude žiť.

:-DDDDDDDD

petruska, vykasli sa na nu, nech si to vyriesi so synacikom. Neries, nebav sa s nou, odkaz ju na syna, ze on ma peniaze, ty nie. A vybavene.