zachvaty pred menštruaciou

Príspevok v téme: zachvaty pred menštruaciou
izka

mala som uz druhy zachvat,opat tesne pred menstruaciou...zacalo sa to tym,ze som citila,ze musim ist trochu na vzduch.dychala som zhlboka,nevedela som dobre lapit vzduch,zahmlievalo sa mi pred ocami,pocit odpadnutia.zacala som sa cela triast,a nevedela som sa prestat triast.stale som rychlo a zhlboka dychala.trvalo to asi 15 minut.potom to preslo,citila som sa slaba.vobec si to neviem vysvetlit,co to ma znamenat,pretoze sa mi nic podobne nidy nestalo.mozno je to psychickeho povodu,mozno menstruaciou...netusim.menzes znasam normalne,v prve dni mam bolesti ale potom je to ok.
prosim o nejaku odbornu radu,co najskor.dakujem.

ikaaaaaaaaa

skús si prilozit sacok k ustam pri zachvate a dychaj aj vydychuj do neho..Ten ti pomoze kontrolovat dychanie.Navstiv neurologa ktory ti da nejake lieky na to.Neboj sa nie je to nic vazne

moma

To poznam... aj ja to mavam, ale nie pri kazdej menstruacii. Treba si davat pozor aby si neodpadla. A kazdopadne, gynekolog ti poradi najlepsie. A mozno to vobec nemusis spajat s menstruaciou, ale iba s nizkym tlakom.

tiny

ja to mámvam tiež není to až také hrozné u mňa lebo som na to už zvyknutá ale tiež si to neviem vysvetliť no ja mám problémy so štítnou takže možno to aj stým má súvis neviem, rozmýšľala som už aj nad nejakými tabletkami na predmenšt. syndróm možno by pomohli.

dobra rada

Mala som na strednej spoluziacku ktorej sa to stavalo tiez pred menstruaciou.Zavraty,zahmlievanie...Par krat aj odpadla.Par dni pred nou sa napchavala liekmi aby to prezila a nebolo jej zle.Potom zasla na gyndu a s zacala uzivat hak.Par mesiacov jej este byvalo zle,ale postupne sa to upravilo.Skus sa poradit so svojou gynekologickou.