Mam dilemu. Zalubila som sa. Zalubila som sa do cloveka, ktory vsak nesplna ani jedno z mojich kriterii na potencionalneho partnera. Aby som bola presna, vzhladovo mi absolutne nevyhovuje, nicim... asi som povrchny clovek, ale neviem sa cez to preniest, napriek tomu ma to k nemu neskutocne taha, v rozhovoroch si rozumieme vo vsetkom,a iskri to neskutocne stale... neviem sa zariadit ako dalej...prist o neho, alebo sa prekonat, ale nebude to prekonanie nasilu a bude to zaciatkom konca? a ked pisem o prekonavani, nemala by byt laska spontanna a taka co neriesi?
Laska versus predsudky
Sejla uspokojit sa s malom znamena v istom slova zmysle rezignaciu.
Sway, tiez si nemyslim, ze hovorime o jednom a tom istom type ludi....Ty hovoris o niekom inom, ja o niekom inom. Ale bohuzel, nechce sa mi to dako rozoberat hlbsie, takze to necham tak :)
Sejla takze tvoje odsudzovanie prameni z neschopnosti takeho vychyteneho krasavca zaujat na dlhsie ako 3 tyzdne?To je to co chces povedat? Ja myslim,ze ludia su si velmi podobni a kazdy vie lasku davat aj prijmat,len niektori - ti co maju vela moznosti su s laskou opatrnejsi a potom sa im dostava takato kritika,lebo sex si neodopieraju.
sway. v prvom rade som si všimla nedorozumenie v tom, akých ludí myslíme:) Ty myslíš ludí so zdravým sebavedomým, nezakomplexovaných, nezatrpknutých, s vôľou lúbiť a lásku prijimať. Ja len hovorím, že ovela menej sa takých vyskytuje medzi vychitenými krásavcami. Takí chlapi si myslia, že lusknu prstom a žena pribehne, ak nie, radšej aby si lámali hlavu nad jednou, vymenia ju za inú. Takto som to myslela aj s tými hodnotnými vecami - vyžadujú lásku, ale nie sú schopní ju dávať.
alenka_maxova na kazdeho veci inak vplyvaju..Ja tipujem,ze ty tych rozmaznanych asi celkom dobre nepoznas a beries to povrchne.Ten lazo plazo zivot je vacsinou len image a ti ludia,co sa vela bavia aj vela pracuju,len nie 8/5 do tyzdna.Uz len to,ze nato aby niekto bol rozmaznany,tak musela do nho rodina vela investovat a ma na oplatku urcite ocakavania.
Ja som zvyknuta opacne,ze ti co nie su rozmaznani a uspokoja sa s malom,tak su vo vacsom strese - neveria si a v konecnom dosledku su vo vztahu neprijemni alebo zavisli.
Taky pekny zhyckany chlap nie je vobec zly deal :-P Samozrejme,potom vstupuju aj ine faktory,aby sa rozhodlo o tom,ci si budeme vzajomne znesitelni.
sway, tak to teda neviem s akymi rozmaznamymi chlapmi sa ty stretavas, ale ja som ani v jednom nebadala istotu :) Praveze ti, co su okolo mna ziju zivot takym lazom plazom...A to mi moc istoty nedava :)
Sejla ono sa to nevylucuje.Ja myslim,ze prave ti rozmaznani vedia velmi dobre,ze hodnotne veci nie su zadarmo;-) To co si napisala vyznelo blbo..Akoby tie hodnotne veci boli pre teba tie materialne,len chces mat dobry pocit,ze si ich nadobudla tvrdou a cestnou pracou ..A preco si myslis,ze rozmaznani su stado? Nemas to trochu pomylene?
alenka_maxova co je na takom mile?Ze ma vysoke naroky,pozna dobre veci a je to celkovo prijemne.Citit z toho urcitu istotu a pohodu..
sway, co je mile a zlate na rozmaznanom? Vies mi povedat? Lebo nech sa zamyslam ako zamyslam, ziadne plusy nevidim. Nechcem pisat ani, ze zivotom sklamany je lepsi....To ani zdaleka. Ani rozmaznany, ani zivotom sklamany.... :)
sway. ok, je to zlaté... tak na dva tri týždne... nie na celý život:D Poviem to asi takto, mňa život svojho času pekne kopal do zadku a síce som ešte dosť mladá, už som si prežila všeličo a chcem mať pri sebe partnera, ktorý mi rozumie, je tolerantný a chápe, že v živote skutočne hodnotné veci nie sú zadarmo, proste aby mal rovnaký pohlad na svet, lebo len v tom prípade môžme ísť obaja rovnakým smerom a navzájom sa podporovať. Človek, ktorý mal v živote všetko zadarmo, je menšia pravdepodobnosť, že isté veci pochopí... lebo väčšinou sa títo ludia už dávno tomu svetu, ktorý im hladká ego, zapredali a stali sa ovcou v stáde, lahko manipulatelnou a priehladnou. Je to nuda.