Ahojte, uz dlhsiu dobu pozorujem vytok z laveho prsnika, trva to uz mozno 3 roky. Bola som u svojho gynekologa ktory mi spravil sono prsnikov a taktiez hormonalne testy. Nic nenasiel vsetko bolo v poriadku. V poslednej dobe vsak mavam akoby bolest pri srdci. Palapacne som si vysetrovala prsnik a zistila som ze hrcka (ktoru mam v prsniku uz dlho a doktor ju pri sone nevidel) ma zacina pobolievat. Myslim ze ta bolest ktoru pocitujem ide prave z tejto hrcky. hrcka ma velkost hrasku a je pohybliva, tesne pod bradavkou. Vytok je mliecnej farby. Neviete nahodou ci to moze byt nieco vazne? Dakujem za odpoved
vytok z prsnika
Určite.
Myslis si ze pricinou by mohli byt mliecne vyrobky? Denne vypijem dost vela mlieka, jogurty konzumujem tiez kazdy den..
Zatiaľ to vážne nie je, ale pokiaľ budeš pokračovať v konzumácii mliečnych výrobkov a mlieka, sladkého, ovocých nápojov a chemických aditív, bielej múky a stužených tukov, skôr či neskôr to vážne bude. Zatiaľ sa telo bráni vylučovaním nadmerných hlienov tam, kde je to možné. Keď to nebude stačiť, hlieny sa budú ukladať stále viac a vytvoria prerakovinný a potom rakovinnný stav.