dala som utratit už 2 našich psikov.plakali sme cela rodina a najviac ma trapi,že som pri nich nebola ,ked ich uspavali.mysleli sme ,že to nikto z nas nezvladne,ale dnes mi je to luto ,že som nebola pri ich poslednej rozlučke s nami.
z velkeho smutku nas vždy prebral až novy psik.
teraz mame dokonca dvoch a niekedy ked na nich pozeram,tak si spomeniem na tych dvoch predošlych a pride mi to luto,ale potom zase niečo vyparatia a je nam veselo -:)
vždy sme hovorili,že dalsieho psika nechceme,lebo je to velmi smutne,ked pride ich čas,kiež by sa psik dožil viac ako človek....no čo už,taky aj ludsky život aj psi život.
takže sustred sa na vyber noveho psika,čim skor ho budeš mat ,tym rychlejšie ta prejde smutok.....
a ešte som chcela napisať svoj nazor na to ,že prečo psika utratit ,ked človek musi trpieť a zomierať v bolestiach.
videla som umierat moju svokru,moju milovanu sestru a viem,že mnoho ludi by si želalo ,aby ich mohli uspať a nemuseli by v tych bolestiach trpieť ale viem aj to ,že niekotri by to mohli zneuživat a preto je u nas taky zakon aky je.
Havka a ty sa pekne drž a bud statočna ,aka si bola do teraz.a ked si kupiš noveho psika,tak nam napiš aky to je šibal -:)ja mam fr.buldočka a je to teda dobrý šibal!