Mam určite psych.problemy,s ktorymi chodim k lekarovi a poberam aj ID.Našla som si milenca,všetko bolo OK,ale keď sme sa rozišli,preplo mi uplne a na pokeci som si založila nick,z ktoreho som mu začala pisať bez toho,aby vedel,že som to ja.Poznam jeho manželku,zakladne info o nej.Pisala som mu,že ona ho podvadza,že ja som jej kamaratka a nechcem mu zničiť manželstvo,ale že všetci dokola to vedia,tak by mal aj on.Vymyslela som si par prihod,ale nič konkretne.On jej to všetko povedal a ona teraz na mńa chce podať trestne oznamenie za ohovaranie,poškodenie dobreho mena a pod.Bola som maximalne hlupa,ale doľahla na mňa neuveriteľna depresia,keď to medzi nami skončilo.Prosim,poradi mi niekto,čo s tym?Priznať sa mu nechcem,že som to ja...Ako z toho vyviaznuť čo možno najlepšie pre všetky strany?Prosim,neodsudzujte ma,ja som si toho vedoma,že som hlupa a ohrdnuta milenka.
Klamala som po rochode s milencom
Vsak oni nevedeli pomoct ani tej pani co sa jej manzel vyhrazal ze ju zabije, do basy ho nedali lebo mal tusim vysoky krvny tlak. A nakoniec ju zabil. Oni nie su schopni poriesit daleko zavaznejsie veci a takymito malichernostami sa vobec nezaoberaju.
majkyyy111: ano, ale to by musela dokazat ze jej to ohovaranie viditelne poskodilo, ze kvoli nemu dosla o zamestnanie alebo sa jej preto rozpadlo manzelstvo. A aj keby sa to stalo, pochybujem, zeby sa tym na policii niekto zaoberal.
2 doubledog tu nejde o jednotlivca... al eo to ze on by to musel posunut dalej mozno by trebalo aj povolenie od sudcu ... proste aj kebyze ten jeden chce tak ho stopnu...
zažila som niečo veľmi podobné priam to isté až na to že, dievčina podvádza sústavne chlapa kt. ju zas len využíva lebo iná by mu nedala to čo mu ona dáva. Kedže to bola moja kamarátka a stále sa sťažovala ako ju mláti a robí jej ten jej chlap zle, ako ju podceňuje a prakticky využíva na všetko, rozhodla som sa povedať mu, že ona ho podvádza sústavne a kryje si chrbát tím, že povie že bola so mnou! Keďže mňa to vytáčalo že je neschopná sa ho konečne zbaviť normálnym rozchodom, ukončila som s ňou všetky kontakty. V tejto veci je nepoučiteľná, nedeje sa to prvý krát aj predošlé vzťahy mala také! Ale k veci, po mojom oznámení ako sa veci majú a odoslaní mailu priamo tomu chlapovi sa začalo diať nevídané! Chcel podať trestné oznámenie na mňa a dať ma hľadať na polícii, tiež podla tu už spomínaného paragrafu...myslela som, že to zachránim keď uvediem mená chlapov s kt. to ona spáchala, no jemu to nestačilo začal sa ohrádzať tím že mi neverí že nemám žiaden dôkaz, a že ma nepozná...chcela som ostať inkognito po jeho poslednom maile som vymazala celý cookies, obnovila ip adresu,vymazala históriu, vymazala mail s kt. som ho kontaktovala a kt. som vytvorila ako vymyslená osoba s vymyslenými osobnými údajmi. Ono občas asi treba nechať veci tak ako sú!!! každý žije svoj život,a treba to akceptovať! tak nech si za chyby aj pyká, a tak ako sa vraví všetko sa raz každému vráti skôr či neskôr to platí vždy a všade:) prajem pekný deň, ale nemyslím že sa máš čoho báť, aj ja som sa bála... a ďalšia vec, si milenka! to je akože podľa teba normálne?! ja som vydatá mesiac a pol a brala som si toho muža a aj on mňa pretože sa milujeme a chceme spolu umrieť, a plánovali sme si to roky pred tím, že chceme byť spolu navždy. Byť milencom znamená vedieť, že ten druhý môže byť stále ešte niekoho iného rozumieš! no mne osobne by sa to hnusilo ale maximálne deliť sa o niečo tak intímne ako sú pohl. orgány moje a môjho muža s nejakou ,,fuchtlou,, alebo nebodaj ,,fuchtliakom,, bez urážky! To potom nieje žiadna láska a ani nikdy nebude keď si nevážiš vlastné telo a zdravie...
niekedy nemozem uverit coho su ludia schopni!ako si mohla niekomu tak chciet zle?!ak na to doplatis,tak aj si to zasluzis!
Kurnik, ze trestne oznamenie... vsak oni nevedia vyriesit ani, ked ti susedia cigani ziju jak prasata, kazdy den rusia nocny pokoj, a vsetci sa ich boja... ze kym sa nic nestane, nemozu zasiahnut.
Myslis si, ze budu riesit nejake obtazovanie a ohovaranie na azete? :-) Z toho musia mat ine popuky v kancli, ci si azda Slovaci myslia, ze sme v Amerike. :-) Asi pozeraju prilis vela americkych kriminalnych filmov. Upokoj sa, ani ked poda trestne oznamenie, nic sa ti nestane. Kludne mozes dalej provokovat cez azet... vsak to aj kazdy den robia tisicky slovakov, kde by policia nabrala prachy na to, keby to mala riesit. :-)))
Jedine, kedy by sa ti mohlo nieco stat, je pokial ma dotycna manzelka dobre kontakty pravnikov, ale priamo na policii. Dnes pravo a spravodlivost funguje cez znamosti, nie cez zakony. ;-)
ovecka to skor zavisi od poskodenej ako daleko to bude chciet dotlacit... ver vsak tomu ze ak by mala zaujem na nejakej pravnej dohre tak sa jej to podari..
suhlasím s 0vecku :)