Milujem skolu.
Som mozno divna ale ja sa vzdy do skoly tesim. Mam to tam velmi rada a mam dobre spoluziacky avsak uz dva dni mam taky divny pocit a stres zo skoly..... bojim sa tam ist.... vysvetlim preco
Mala som jednu spoluziacku, s ktorou som travila vsetok cas ale vymenila ma za inu skupinku dievcat lebo si zevraj s nimi rozumela lepsie...... A ja som teraz sama..... mam kamaratky, so ziadnym dievcatom nemam zly vztah, sme dobry kolektiv a niesu u nas ziadne intrigy, ale som SAMA...... Som sice s dvomi dievcatami, ktore su akoby najlepsie kamaratky, s jednou z nich si perfektne rozumieme ale predsa je kamaratka s tou druhou a ja sa k nim tak akoby tlacim. Ona hovori ze ona ma ma rada a ze jej to vobec nevadi (je pre mna ako starsia sestra, je velmi dobra) ale citim sa nejak blbo. Dnes som dostala strasny strach ist do skoly :(
Je mi do placu ked si a to pomyslim... a nemam tusenia preco.
Dalsia vec co ma deprimuje je to ze ta spoluziacka s ktorou si rozumiem najviac odchadza na rok do anglicka..... A nebudem mat v triede dievca s ktorym by som si tak rzumela ...... Je mi z toho strasne....
Nechcem byt taky luzer ktory musi doliezat za inymi..... Ham,bim sa sediet sama a tak.... Mam z toho strasny stres.
Neviete mi prosim poradit ???
Budem velmi vdacna !
Dakujem