Mam 28 rokov a už mam pod očami viditelne vrasky, take ako ked sa usmejete a vtedy sa to pod očami na chvilku prirodzene pokrči. J ato mam tak "pokrčene" stale aj ekd sa nesnmejem. čo by mi nato pomohlo?
Mam to hlavne z toho že som nikdy nenosila slnečne okuliare a na slnku som žmurila
Ako sa zbaviť vrasok pod očami?
Tak toto viem veľmi presne,je to aj môj problém.Ošetrenie vlastnou plazmou a to pravideľne.To je jediné čo mi zabralo.
skus tento krem - vivaco.cz hydratuje citelne a nedrazdi a myslim ze hydratacia je to prave v boji s vraskami a navyse obsahuje komplex zloziek kozieho mlieka
Ja som raz citala, ze nie je ani tak dolezite aky krem pouzivame, ako aby sme ho pouzivali fakt pravidelne.
Ocne kremy su skor prevencia. Ak mas vrasky uz aj pri uvolnenych mimickych svaloch, tam uz s ocnym kremom vela nenarobis a ak ti vadia /bude to uz len horsie/ daj si pichat botox.
Dobry ocny krem je napr. Sisleya Eye and Lip Contour Cream /vynikajuci, drahy/ alebo od fi. Syn Care Ultimate Rich Lifting Očné sérum /lacne, nic nim nepokazis/
Ďakujem a nevieš mi poradiť nejaky dobry očny krem? Je ich kopa :-)
kup si ocny krem a vmasiruj si ho kazde rano a kazdy vecer...tie okuliare urcite nos a dodrzuj pitny rezim
masaz ocneho okolia velmi pomaha