co je na tom pravdy? hak este neberiem, chcem, ale teraz mam strach...
hak = rakovina ????
no pri Hak je zvysena pravdepodobnost rakoviny prsnika ale naopak znizena moznost rakoviny vajecnikov, nakolko nepracuju
mile dievcata, v prvom rade by ste sa mali zamyslet nad tym, co vsetko sposobuje tu rakovinu a teda by ste mali obmedzit vsetko, ak to ma mat nejaky zmysel
nie ze nebudem sice brat hak, ale fajcit a pit budem stale...to ma aky vyznam...
sa zamyslite aj nad tym co jete, by ste sa cudovali, kolko je tam latok podporujucich rakovinu
je to hlúposť, kľudne ju môžeš brať, pýtala som sa na to gynekológa a povedal, že HAK obsahuje látky ktoré v malom množstve zamedzujú vzniku rakoviny. Vznik týchto buniek je dané geneticky a HAK nepodporuje ich bujnenie.
nie je podstatné, či sú to tbl, alebo injekcie...
podstatné je , že sú to HORMÓNY!!!
ažiadny normálny človek, keď mu normálne funguje endokrinný systém do seba systematicky, dlhý čas hormóny pchať nebude, aj keď to je veľmi pohodlné!
citala som, ze existuju aj nejake injekcie? vraj su na 3 mesiace... ale to bude asi to iste....
JA HAK V ZIVOTE BRAT NEBUDEM LEBO JE PRAVDA ZE TO SPOLU SUVISI..POZNAM DVE ZENY Z OKOLIA KTORE MALI RAKOVINU A POUZIVALI HAK..A KED NEVERIS SKUS SA SPYTAT LEKARA...
tou formou antikoncepcie myslis kondom alebo ten spermicidny gel?
Odporúčam ti nájsť si inú formu antikoncepcie, pretože samozrejme na tom niečo je, ale HAK je skvelý, pravidelný biznis, takže sa hovorí o kladoch a o záporoch len veľmi málo a opatrne