potrebujú muži predohru ?

monica

no hclapy mozno ani nie..ved to je vsetko individualne..nepotrebuju ju ale mozno chcu paci sa im to..neodsudzujte kazdeho chlapa hned..

fekojcsa

tii chlapi su strasniii..ten moj vacsinou vzdy na vec ide a ja ho vzdy musim stopnut...sak lebo este nesom pripravena a by to bolelo pak....ale podla mna chlapi tu predohdu nepotrebuju..im staci pohlad na nahe telo a su ready;)

mončiči

tak je to nazor zeny.teda aspon môjmu priatelovi netreba vela,aby bol pripraveny na sex. a ked mu poviem, ze ja chcem aj predohru, tak sa na mna pozrie, akoze co od neho chcem.:-)) takze si myslim, ze oni - chlapi si velmi na take veci nepotrpia.

angieeee

...no ja som skor myslela, niekde na začiatku vzťahu, vieš ako to myslím... prvýkrát s novým partnerom. To by bolo asi dosť divné ísť rovno na vec nie? A ešte by som rada vedela, že ako ju majú radi... či sú radi iniciatívny oni alebo radšej prenechajú iniciatívu žene.

monica

no neviem..zo skusenosti by som povedala ze muzi ju potrebuju a chcu ako kedy..podla mna je to ako u zien..i ked sa traduje nieco ako ze muzi to nemaju radi a ze oni idu rovno na vec..podla mne je to u kazdeho chlapa inak..niekedy vobec nechce niekedy chce podla toho ako ma chut..presne ako zena..aj zena niekedy nechce ale chce ist rovno na vec..