Pred rokom som mala nečakane sex so spolužiakom. Nečakane preto, lebo sme boli po akcií, čo-to som popila a on ma v noci zaviezol domov. A bolo. Problém je však v tom, že ja som ho predtým vnímala ako najlepšie kamaráta, dokázali sme sa dlho dlho rozprávať, smiali sme sa a pod. Odvtedy sa s ním stýkam menej. Viem, že on ma od začiatku vnímal inak ako obyčajnú kamarátku, chcel ma. A chce doteraz. Lenže mne sa už len myšlienka na to čo sa v ten večer stalo hnusí. Strašne sa za to hanbím. Je mi strašne nepríjemné čo sa stalo. Nedokážem to čo sa stalo vôbec nejako stráviť ani prekusnúť. Vždy keď sa stretneme sa mi vybaví tento moment a ja nedokážem s ním uvoľnene komunikovať. Jednoducho sprosto zneužil situáciu a to zmenilo môj vzťah k nemu.
Sex so spolužiakom
Sex pokazi vsetko
Carie, zakladatelka temy je uplne ina osoba ako ty. Inak zmyslajuca osoba, ktorej to prosto vadi. Tebe zrejme nie, co je podla mna obdivuhodne, ale kazdy sme insi...Takze je to len a len tvoja vec. Nuz, mila L. treba sa s nim porozpravat. Isto sa ti ulavi, ked mu odhalis svoje pocity z toho vsetkeho. Ved ked pises, ze to bol tvoj najlepsi kamos...musis sa cez to preniest. Skus tento sposob, mozno to pomoze
Sex nemusi priatelstvo zabijat, ja mam tiez roky kamosa, aj spolu sem-tam spime, ani jeden z nas nechce nic viac, ked ma jeden z nas vztah tak sa zvacsa nestretavame a aj tak sa mame radi. Ako kamosi samozrejme.
A co ten sex bol taky strasny ze si z toho tak vykolajena? Vsak mu povedz, ze ho proste beries len ako kamosa, ze nic viac nechces, ten sex bol len kvoli alkoholu ale nechces v tom pokracovat a tak. A ze by si s nim rada bola len kamoska. Bud to vezme, alebo nie. A nemaj vycitky svedomia, vsak sa nic tak hrozne nestalo, tehotna si neostala, chorobu si tiez ziadnu nedostala, tak pohodicka.
sex zabija priatelstvo
co uz, bud s nim budes pokracovat v sexe alebo sa uplne rozidte a najdi si inych priatelov a nabuduce si daj pozor