Muzi - Stalo sa vam,ze ste sa bali noveho vztahu, ci je to dalsia z vyhovoriek pre uzitie si?
Zeny- Dalej bojovat ci koniec?
"otazocka na vztah"
no ja som tiez toho nazoru, preto som mu nic nevravela ani ked sa pytal...zato on isiel do detailov, hoci som ho o tom neziadala a s tou dievcinou sa mi aj sniva tak na nu ziarlim, joj....a ze zenam nikto nerozumie, to chlapi nevedia co chcu...
Vies co bolo divne na mojom chalanovi? Ked sme sa zoznamili,tak sa velmi nevypitoval o predoslich vztahoch.Co som chcela to som povedala.Take som este nezazila.Je asi lepsie sa nevypitovat,lebo ked mi on zacal rozpravat,ze ako mal rad to druhe dievca,ako sa potom trapil,ani som ju nepoznala,ale som ziarlila a som ju nenavidela!Nie je dobre pocut to,ze s druhou ako boli.
fiha tak blahozelam kitti :)
No a co sa tyka toho mojho, rozpraval mi o byvalej a ake to cele bolo, no asi mas pravdu je to v dovere, ja mu toho vela o sebe nepoviem a to bude asi chyba...a prave byvala je moja najhorsia nocna mora, ze je az tak lepsia nez ja a itak mam pocit, ze k nej stale cosi citi...
Mala som chalana,s nim som sa rozisla takto-este tiez nebol pripraveny na novy vztach-a podla mna ani nykdy nebude. A teraz mam chalana,tiez sa raz velmi sklamal a preto si uz navyhladaval mlade dievcatka,ktore z neho robili len trd. Som od neho o pat rokov starsia,mame sa radi a tento rok sa ideme brat.
Podla mna je to len vyhovorka,moj sa tiez sklamal v laske a prave preto chcel konecne dievca ktore to s nim bude mysliet vazne a nielen tak ho vodit za nos.Ja viem taky clovek je mozno opatrnejsi ale zeby nechcel vztah?Vylucene,ved prave takyto clovek by chcel konecne zazit pravu lasku.Moj priatel je na mna dost naviazany lebo vie ze ja ho skutocne velmi milujem a ze tiez som sa sklamala a nebola by som schopna hrat sa s jeho citmi.Podla mna vela zalezi aj na dovere aku v tebe partner ma.Ked ti neveri tak to nie je dobre,vravi sa ze kde nie je dovera tam nie je laska.Ale ked sa chlap skutocne zalubi tak na take veci nepomysli ved predsa svojej partnerke veri,ci nie?Alebo ta porovnava s nejakou potvorou co mu zlomila srdce?To by ma dost znepokojilo keby mi partner neveril ze ja som ina nez ta predosla.
hm, teraz neviem ci plakat ci sa tesit,ze je to bezna vec...no zo skusenosti vravite, ze sa kym sa nezalubi, no ja mam pocit,ze na zalubenie mal uz dost casu a tak ho uz len stracam...
nieco na tom strachu bude. tiez sa mi stalo, ze sa bal, ze sa to vyvinie v nieco vazne, ze sa prilis zalubi a nedopadne to mozno dobre. no ale ked to vies, aspon trochu to vysvetluje spravanie. to musi asi prekonat sam, uvedomit si, co chce a nezahodit sancu. neviem, ja muzom uz tusim vobec nerozumiem, asi len pockaj... zaujimave inak, ze podobne skusenosti napisali viacere
aj my teraz niečo podobné vkuse riešime, je viac a viac láskou sklamaných chlapov, ktorí majú útlmy alebo blokyˇxixi. Ja ich delím na dve skupiny : tí, ktorí to myslia vážne, sú sklamaní a tí, ktorí sa len hrajú na chudáčikov, lebo nechcú vzťah, iba občasný sex. ... Chlapi tvrdia, že chcú normálne baby a pritom vídam vo svojom okolí chlapov s takými mrchami, že to sama nechápem, o čom im vlastne ide. Potrebujú asi vzrušenie a nie stereotypný nudný vzťah. Ale nájdu sa, samozrejme, aj výnimky.
lebo su blbi a nevazia si to co maju, oni si jednoducho hladaju len taku co ich ojebe...a take sa vzdy mali aj budu mat najlepsie