Ahojte mám jeden problém,týka sa sexu.Mám priatela asi pol roka.Najhoršie je,že ma ani trochu nebaví sex s ním.A ja to nedokážem pochopit,pretože čo som mala priatela predtým,tak som milovala sex.Neviem čím to bude.Pri sexe s terajším priatelom necítim to čo s tým bývalým.Proste teraz ledva čakam kedy už bude tomu sexu konic,teda kedy on dosiahne vrchol.Necítim tan požitok čo predtým.Može to byt aj tým,že bývalý prietel mal o dost vačší penis?Prosím poradte mi,som zúfalá.Dakujem
poradte mi
tento problem je podla mna pripodzeny a spočiva v tom,že tarajšieho partnera zrovnavaš a porovnavaš z minulim.mam pravdu?vieš,ak si mala pred tym večšieho,alebo vykonnejšieho,skratka,že ovladal lepšiu techniku a možno bol inak sexualne naladeny,tak je to normalne,že si budeš dlhšie zvykat.na chalanovi moc zaleži,aku ma techniku a sposob milovania.na tej velkosti penisu snad ani tak nezaleži,aj ked je pravda,že hruši je viac citit.skratka ste s terajšim partnerom ešte neni tak zohraty,ešte ta tak asi nepozna.neviem kolko si chodila stym pred tym,ale časom sa to upravi a prejde tento problem.musiš vnom najst niečo čo robil ten pred tym a robilo ti to dobre,niečo ta vzrušovalo viac,tak to hladaj a nauč to aj tohoto.musi to fungovat.možno sa ti to zda ako hlupost,ale ver mi,že ti to pomože.
asi si zvyknutá na toho predošlého, treba sa s novým partnerom zosúladiť a naviesť ho na to ako ´to robiť správne´.. Možno ti s bývalým vyhovovali iné polohy než s týmto novým. Nehádzala by som hneď flintu do žita.
porozpravaj sa s partnerom o tom a mzno najdete nejaky sposob...sex ta nebavi..ale pritahuje ta??? vies teraz neviem ako ta nebavi ci to s tebou ani nic neurobi ked ho vidis anheho alebo co...skus mu povedat aky mas problem a spolu na nieco pridete..mozno by ti mohol pomoct tym ze pri sexe v polohe pri ktorej sa to bude dat nech tida dnu aj prsty spolu s penisom a to uz budes citit ver mi..
Neviem ked je vo mne akoby som ho ani necítila,akoby ani vo mne nebol.Iba občas ho zacítim.Je mi to divne a možeme striedat rozne polohy je to rovnake.
moze to byt aj tym, ze ho mal vacsi, ze ste to robili pod inym uhlom, ze ste mavali dhlsiu predohru.. proste musite byut kompatibilni :-)
a inak, ta vzrusuje? "vonia ti"?