A co ked aj..

Príspevok v téme: A co ked aj..
zewa

Viem, ze sem casto pisem. Komu leziem na nervy, tak nech necita. Nechce sa mi tu s nikym hadat.
Ide o to, ze uz mam vsetkeho po krk. V robote je to samy krik, pridem domov, doma je to samy krik. Nemyslim tym krik na mna, ale hluk. Ci uz je to krik deti alebo na deti alebo zvyseny hlas lebo niekto slabo pocuje.. Uz mi to lezie na nervy. Lezie mi na nervy aj to, ako sa so mnou snazi kazdy manipulovat ako vela ludom lezim v zaludku, ked nie je vsetko do bodky podla ich predstav. Viem, ze to zaziva vela ludi, ale mna to fakt stve. Vrcholne ma mrzi, ze kym sa niekomu neozvem ja, tak mne nezavola, nenapise nikto. A neviem, kde je chyba. Neviem preco som tak pre svet lahostajna.

anjelik

Zewa, ak si vytvoríš taký postoj ako momentálne tvoríš..to znamená, všetko mi ide na nervy, všetko ma štve, som všetkým ľahostajná...je len otázkou času, kedy sa to u teba prejaví nejakou chorobou. A to si nemyslím, že je práve najžiaducejší stav pre kohokoľvek. Buduješ v sebe hnev, naštvanosť...atď. Tak sa skús miesto toho radšej zamyslieť a skľudniť. To ticho a pokoj musíš mať sama v sebe. Nikto ti nekáže, aby si ten hluk vnímala..proste ho vypni.Obrazne povedané. Ak očakávaš, že ťa budú pozývať..nuž pre zmenu buduješ závislosť na ostatných.
Svet má byť ľahostajný tebe..ty sama si svoj svet..ten buduj. Svoje vlastné postoje a názory.
A doma si pre seba zariaď také malé azylové miestečko...kde ti všetci na chvíľku dajú pokoj. Tu sa zotav a potom môžeš fungovať ďalej. ;o)

Jefitto

Náhodou ja mám rád hurhaj... ako správny metalhead si metallicu a nightwish púšťam na plné šupy. Doma, v aute, v sluchatkach, proste furt. Ale tiež viem oceniť dokonalé ticho, kedy ti až bubienky praskajú. A takéto ticho sa bohužial v meste nedá nájsť. Neviem síce, kde bývaš, ale ak nedajbože v Bratislave, tak ti odporúčam kvalitnú dovolenku. Nemusí to byť ďaleko, hlavne aby to bola dedina blízko lesa. Pocitu ticha v prázdnom lese sa nič nevyrovná, to mi ver

DzanaFX

zewa, musíš sa od toho odbremeniť, a mala by si chodiť na nejaké "tajné" miesto, aby si si užila TICHO...Raz som prečítala v knihe: Ak Ťa niečo trápi, vzdaj sa toho...

Podľa mňa by si mala vytvoriť prostredie okolo seba tak, aby vyhovovalo Tebe...To že ľudia chcú manipulovať, to je všeobecne známe, aj o tom som čítala knihu... Len sa nedaj a prasknú od nervov :-)

TinaM

Zewa, ja ti uplne rozumiem a zaklincovala ma ta posledna poznamka-kym sa ja niekomu neozvem, na mna kaslu. Presne s tymto bojujem aj ja. Ked zorganizujem kavicky, party, stretnutia, tak sa vsetci tvaria nadsene, tvrdia,aki su stastni, ze sme boli vonku,ako dobre sme pokecali a ze to musime zopakovat...ale nezopakuje sa to, kym zase ja nieco neiniciujem a mna to uz nebavi. Tak som s tym prestala, vyplnam si cas samou sebou, snazim sa "vystacit" si s ludmi, ktorych v okoli mam a verim,ze raz sa to prelomi. Co sa tyka hluku, resp. "hluku", pretoze podla mna je to len tvoje potlacene vnutro, ktore nedokaze hluk z vonku prekonat. Chce to zmenu.Nie radikalnu, ale taku,aby si ju vnimala ty. Zacni pravidelne chodit cvicit, alebo raz tyzdenne plavat...alebo rob nieco co ta tesi, necakaj, ze niekto bude chodit s tebou, rob to pre seba a sama so sebou. Mohlo by to pomoct.

AdamKrt

Mne to tu pripomina reklamu, ked sa mlada babenka sa nafukanymi perami stazuje, ake je to vsade hrozne a nakoniec, ked ju obleju studenou vodou sa zacne smiat.

Asi treba kybel vody :)