Hľadám na nete a v kvetinárstvach nejaký obal na živé rastliny a spôsob ako je ich bezpečne zabaliť, ale nikde nič. Vie tu niekto ako na to?
Ako zabaliť a odoslať živú rastlinu poštou?
Hlavne neposielaj takto trafku lebo nato ti prídu :D
podla velkosti, mensie rastliny sa bezne posielaju obycajnou postou
Dobrý postreh lost, nejak to označím, ale pri balení budem počítať s tým že to bude otáčané.. :)
Vďaka jankaaaaaaaaa, to je dobrý nápad. Síce som už pozeral v baumaxe, ale skúsim sa spýtať na ten odpad ;)
skus sa popytat priamo v kvetinarstve. alebo v obchodoch aku su baumax a pod. ci nieco take nemaju. ved oni tiez musia mat tie rastliny v nejakom obale ked ich vozia. mozno sa u nich nieco najde.. aj ked mozno nie na predaj, ale nieco zo skladu ako odpad..
Vďaka za rady ale so SP nemám zlé skúsenosti (ani s pracovníčkami) napriek negatívnym ohlasom ľudu :P. Možno je to aj tým že každý balík som balil starostlivo pol hodiny, veľkosť písmen adresy mala asi 5 cm a všetko som to ešte oblepil priehľadnou lepiacou páskou :D . Bolo to nezničiteľné a aj bezokému jasné kam to má ísť :D
Ale skôr ma zaujímalo či nepoznáte eshop s niečím do čoho by som to mohol zabaliť. Ja keď som cez ebay kupoval rastlinku, prišla v niečom takomto -odkaz odstránený- no na Slovensku nič také nemôžem nájsť.
Fúúú, to asi radšej nejakú kuriérsku službu využiť a doručiť ju v priebehu dňa, lebo Slovenskou poštou... no neviem, neviem, či by neprišla na miesto už ako taká zdochlinka :D