Psychiatrička - Košice

Hyfra

No ja lekarku Frankovicovu ani Komorasa nedoporucujem.

Celkove mam s nimi zle skusenosti. Mala som velmi tazke depresie. Ja som vlastne ani nevedela co mi je. Myslela som si ze mi presmyklo. Namiesto pomoci t.j. vysvetlenia co mi vlastne je som dostala odpoved ze mi mozno preskoci, ze sa to zenam v prechode stava, alebo ze vela pacientov ktorych prestava bavit zivot su leziaci a pozeraju do plafona. Toto je pomoc odbornika? Ano lieky vedeli predpisovat na jednicku aj sa na mna usmievat a slusne spravat. To ano, slusne spravanie nespochybnujem, ale vysvetlit mi co mi je a ze sa z toho dostat mi nik nepovedal......ale lieky by predpisovali. Pomohla mi az kamaratka ktora tym tiez presla, cize vedela co sa so mnou deje. A dostala som sa z toho bez liekov. Bola to velmi tazka cesta, nakolko som mala najtahsiu formu depresie s psychiatrickymi zmenami. Bez kamaratky asi fakt vyskocim z oka. Takze ked uz psychiatrov mame maju pomahat a ak niekto vyskoci z okna davsm psychiatrom 80% viny !!!

Lieky predisat vedia, ale dat navod ako sa z tazkej depresie Vam nepovedia, sak treba predpisat lieky a drzat pacienta u seba co najdlsie. A liekom neverim, podla toho co som citala vznika na nich zavislost. Pri vysadzovani vraj clovek mava velmi silne neziaduce ucinky. Aj psychologovia......ja som na nich veru stastie nemala.

Pred rokmi som mala aj panicku poruchu. Aj z tazkej depresie aj z panickej poruchy sa da dostat volou!!!!! Nie su to kecy, presla som vetkym. Da sa to, je to velmi, velmi tazke, ale da sa to....treba na to vela trpezlivosti, ale oplati sa. Lieky a psychiatri su na nic.

Vyssie zmieneni lekari sa spravali slusne hlavne Komoras, ale nechcem ich uz niky vidiet.....slova ze mi prepne nepotrebujem pocut.

NEODPORUCAM

altruizmus

MUDr. Jana Frankovicova?
Zvlastny clovek. Clovek sam nema istotu, ze je skutocne pochopeny a ze zaujem o cloveka je skutocne uprimny alebo len naoko. Prave to, co sa u psichiatra nema stat. Cloveku zostava zmiesany pocit a o jednu nerovnovahu naviac.

kukucko

Pokial ja viem : papier od obvodnej je dobra vec ale nie je nutna, liecbu hradi poistovna, specializacia MUDr. Milichovskej na poruchy prijmu potravy nie je - ale to vobec nevadi, urcite Ta spravne vysetri a navrhne vybornu terapiu.

Ja by som to na Tvojom mieste u nej skusil, len ma vela pacientov. Skus zavolat na 0556234251 medzi 12-13 a porozpravaj sa so sestrickou.

ava666

ďakujem veľmi pekne, veľmi si to cením, len ma ešte zaujíma, či sa Dr. Milichovská špecializuje konkrétne na ppp teda bulímiu?

malaanka

muc
pridávam sa k tebe.Ale ide aj o postoj dotyčného lekára a aký má prístup.Je to môj subjektívny názor,je mi aj krajne nesympatická.
Aj ja doporučujem dr.Milichovskú

muc

hm... neter bola chora a ziadny psychiater sa nemoze zarucit, ze aj napriek liecbe si pacient nesiahne na zivot. liecba psychiatrickych ochoreni nestoji len na medikamentoznej liecbe. dolezita je aj psychoterapia, rodinne zazemie a tiez ako sa k liecbe stavia samotny pacient. casto svojvolne neuzivaju lieky a nasledky potom nedaju na seba dlho cakat...

doporucit viem MUDr.Milichovsku na Kovacskej

malaanka

Mudr.Frankovičovú neodporučujem preto,že k nej chodila moja neter a skončilo sa to fatálne.
Daj mi čas a do zajtra ti zistím dobrého psychiatra .

ava666

Vďaka ale ja by som skôr potrebovala kontakt na nejakú dobrú odborníčku v KE a zaujímalo by ma aj či sa za tieto sedenia platí.