takze baby ja som zvedava aky typ je vas manzel.ci je aktivny(napr chodi rad na vylety a take)alebo je pohodak pride z roboty vylozi nohy a dajte mi dvaty pokoj a tak
Aky je vas manzel
Veď ja sa ani nesťažujem, mám ho rada takého aký je, len už sa začínajú aj deti búriť, že s nami nejdú a samé sa ich bojím nechať doma. Prežívame teraz také pubertálne obdobie, ale ono sa to časom určite ukľudní.Zofija je mi ľúto, že si na to prišla neskoro, ale ber to pozitívne, že si na to vôbec prišla a využi to v ďalšom vzťahu.
ja manžela nemám som rozvedená, ale on je pohoďák tiež a určite by mi teraz vyhovoval taký aký je, vtedy som stále hubovala na všetko ako chorá asi si myslím,že to tak bolo, no ale čo už je neskoro. Ale hlavne som chcela povedať to, že ani ja nemám umyté okná a som tu a je mi fajn,takže treba byť free a žiadne stresy babenky.
No tak môj je vyložene výletný typ. Doma neobsedí ani chvíľu, stále niečo vymýšľa a organizuje. Niekedy mi to vyslovene lezie na nervy, lebo mňa potom všetka robota doma počká. Včera sme sa vrátili z Álp a ja nemám poumývané okná, poupratované a tak ako sa na sviatky patrí. Keď vidím ten neporiadok tak som na nervy, ale na horách bolo úžasne.