ahojte, uzival to niekto? Dnes som dostala tento liek, mam uzivat 3 x denne, ake mate s nim prosim skusenosti? Dakujem.
Coaxil
Ahojte. Ja ho uzivam 3x denne už tižden a od prveho dna sa citim lepsie. Prve 2 dni som pocitoval unavu ale to prešlo.. únava asi aj preto ze som si knemu dal Trittico AC 150 ktory mam naspanie 1 x denne.. uživam to popri praci. 1 den 12h ranna druhy den 12h nočna.. necitim žiadnu únavu skôr som vyrovnanejší opadol zomna stres uzkosť a myšlienky na samovraždu..praca ma znova zacala baviť a prestal som to flakať, lieky mam naordinovane na liečbu drogovej zavislosti.. dokonca nemám chuť si to kompenzovať ani alkoholom..
Ja ho uzivam uz roky pomohol mi nezaznamenal som ziadne vedlajsie ucinky,Zato aricogan(aripiprazol ma poskodil to je humus
Poznám aj takú negatívnu reakciu u pacienta,kde po prvej tbl strpla celá hlava,stratil reč,takže to musel vysadiť...
Coaxil je najmodernejsie antidepresivum s najmensimu alebo az ziadnymi neziaducimi ucinkami.Je ako cukrik.Nesposobuje utlm ako pri ostatnych antidepresivach a nepodporuje chut do jedla.Uz piaty rok uzivam.Ziaden atrach a obavy nemusite mat.Je to novum na trhu.Skor injekci sposovuju obrovsku chut do jedla lebo su reziatentne voci inzulinu.
Zdravím,ja užívam Coaxil cca.výše týždňa a to 3x za deň,ráno,obed,večer,no je pravda že tento liek je upokojujúci,aspoň podľa mojich skúsennosti,avšak zas na druhú stranu liek Coaxil posobí aj negatívne a to v tom zmysle,že sa mi hrozne točí hlava,chce sa po nom neskutočne moc spať,neustále sa Vám drieme,ste úplne mimo z toho lieku,ako keby ste užili silnú drogu,a nevnímate okolie,ja mám problém prejsť meter na WC čo som taká slabá,a to doslova! Clovek sa len ťažko udrží na honách,aspoň na mňa tento liek tak pôsobí,možná na iných ľudí čo ho tiež užívaju pôsobí inak,kladne. Ak máte niake skúsennosti možme si popísať vymeniť pár otázok,ktoré nás vzájomne trápia,možná si poradíme :(
Ahojte ja uživam Coaxil 1rano tyždeň a po tyždňovy si mam zvišiť na 1-0-1,len ja mam strach ho zvišiť,teraz keď to uživam mam asi 3 dni z ničoho nič zimnicu a taku triaśku,ma niekto take nežiaduce učinky
Natalia, toho Citalecu si užívala veľmi malú dávku. Asi preto ti nezabral. Maximálna účinná dávka je až 60 mg a ty si užívala len 10 mg, to je strašne málo.
je fajn, mne pripomina heroin :DDD
natalia22
Treba to vyskusat. Na ceskych forach si to celkom pochvalovali.
onn myslis kolo neziaducim ucinkom minimalnym? Lebo ja som sa dnes docitala, ze vela ludom to nezabera, ze je slabe, mna trapia uzkost, depresia, panika, Citalec 10 mg mi nezaberal. Mas podobne problemy?