Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý neúspešný pokus

Príspevok v téme: Prvý neúspešný pokus
hokejka

Ahojte,
chcem sa opýtať....predvčerom sme sa s priateľom chceli prvýkrat milovať, chcela som to aj som bola uvoľnená, nebolo to plánované vôbec, čiže ani v strese som nebola, ale dostal sa len na začiatok, trochu to bolelo tak sme to postupne pomaly skúšali, pokiaľ ma to bolelo menej, no aj tak sme sa cez TO nedostali, nešlo to a bola to obrovská bolesť.....neviete čím to môže byť?...alebo či by to mohlo byť spôsobene aj tým, že už nemám 13 a preto to ide ťažšie ? ...prosim poraďte, vďaka

hokejka

fuh tak to som rada, že u mňa to ani zďaleka take nakoniec nebolo a fakt možem povedať, že nakoniec to bolo krasne užasne, čo som určite nečakala :)

jáááj, ja som zaťala zuby a trpela ako pes..bolelo to ako sviňa a krvi bolo ako na zabíjačke :))

aaa čím neskôr prídete o panenstvo, tým je blana tuhšia, to je dokázané

hokejka

už to vyšlo a ani to nebolo až také strašnéé... konečne O:) ....hehe potrebovala som to niekde povedať :D

hokejka

hej hej ďakujem, tak mali sme aj gelik a skúšali viackrát a akosi sme sa stale zasekli na jednom bode, kde to sakramentsky bolelo a on ako tlačil aj tak sa nepretlačil...tak ma to mrzelo, že je s tým taký problém :(

alenka_maxova

hokejka, fakt sa neboj. O mesiac uz budes "frcat" a ani nebudes vediet ako :) Len sa pomalicky o to pokusajte. Pojde to asi v tvojom pripade naozaj pomaly, ale o to viac si vychutnas, ked po istom case vojde do teba bez problemov :) MOzte na zaciatku pouzit aj gel, kupis ho hoc kde. Stoji to fakt za to. Bud uvolnena a on nech to pomalicky skusa. Ked to nepojde, tak pauza a zas. A kludne si s tym dajte nacas, aspon sa budete tesit velmi, az to pofrciiii :)

hokejka

hej hej v pohode, nie som žiadna zabrzdená 15tka, čo robí hlúposti, len si to chcem konečne užiť s človekom, ktorého milujem a akosi mi to nejde, tak preto som tu písala, či je to normálne abo nie, bohužial má 22 a som neskúsená a čo....tak sa budeme snažiť ďalej a snáď to pôjde, ale dik :)

alenka_maxova

aha, uz som si precitala, ze mas 22 :) tak potom klobuk dole, ze si tak dlho vydrzala. Bola som na tom skoro podobne a aj ked som bola maximlane uvolnena, bolelo to, plus to bolelo este par raz aj neskor. A potom bolest zazracne zmizla :) Treba to "vychodit", nic viac. Preto nebud zufala z par nevydarenych pokusov

alenka_maxova

nemas 13 a preto to ide tazsie? Mila moja, tazsie to pojde, ak ked budes mat 20. Pri sexe zalezi sice aj od veku, ale to, ci ta to bude boliet nema nic s tym, ci mas 13 alebo 15 alebo 45. Je uplne normalne, ze ta to boli, je to prirodzeny stav. Napis svoj vek, podla mna mas stale hlboko pod 15 a nie si este na milovanie vyzreta. Preto sa nedokazes uvolnit tak, ako trebars dievca vo vyssom veku :)