nenávistná mama

Príspevok v téme: nenávistná mama
rozinka22

Máte niekto skúsenosti s tým, že by Vám vlastná mama dosť škaredo nadávala, pretože si potrebuje na niekom ventilovať svoju zlosť? Mne nadáva do súk, mrzí ma to hlavne preto, lebo to robí pred mojím dieťaťom.Hnevá ma to veľmi, ale čím viac jej hovorím, nech ma prestane urážať, tým viac to robí,akoby jej to robilo radosť, neviem, čo s tým...

rozinka22

aj mne to pripada, ako nejaky podmieneny trest, ako pises...co s tym mam urobit. mam priatela, stretavame sa obcas, ale ten ma tiez geneticky podmienenu agresiu. Snazi sa to tiez potlacat, ale mam obavy s dalsieho agresivneho parntera,ze ak by sme spolu zili, by sa to mohlo prejavit viac vo vztahu, na detoch. Branit sa stale je vycerpavajuce. Chcem normalne zit. Co mam robit s tym???

beskyd

jaj rozinka, ono to tak chodi ze kto ma agresivnych rodicov si vybera agresivne typy a pootm si dobabre zivot. to mas geneticky podmieneny trest od zivota, inak to ani nemohlo byt. takze treba najst ineho agresora aby si sa mohla od matky odpratat a najst si tymto sposobom zivitela pre dieta a seba samu.

rozinka22

Chcela by som odísť, len musím nájsť prostriedky. Keď som nemala dieťa, som bývala najprv na intráku, potom v byte, a keď som dostala prácu pri bydlisku, tak som sa vrátila naspať.Bola som zvyknuta nebyvat doma, len teraz sa mi to nezdá až také jednoduché. Kebyže moje dieťa vidí, že sa dá aj ľubiť. Moju lásku dostáva, aj mi ju tak pekne vyzná...bráni ma zatial, keď vidí niečo zlé.Keď videl fyzický útok môjho otca a malého som mala na rukách,bál sa. Nechcem, aby sa stal z neho agresívny človek,ale vidí to...treba sa odsťahovať, ja viem.

Carie

rozinka musis sa konecne postavit na vlastne nohy a odist. predsa so sebou nenechas cely zivot zametat. a ako tu uz povedali, tvoje dieta bude mat k tebe taky isty vztah, aky maju k tebe tvoji rodicia. bude ti nadavat rovnako a nebude si ta vazit. ani nebude mat preco.

smutna_ L

ano, mne to hovorili vzdy ked jej nieco nevyjde, alebo ma nervy... mam 18, ale uz sa tesim ked od nej vypadnem... lutujem len svoju malu 5 rocnu sestru, ona to snou bude mat tazke..

rozinka22

Nechcem jej tiež nadávať, kvôli dieťaťu, chcela by som, aby sa vedela ku mne chovať, ako k človeku. Normálne, keď nevie ako mama. Som dospelá, bývam s dcérkou a rodičmi...nepochopili, že som sa nevydala, lebo by som si pokazila život, bol agresívny, ako aj moji rodičia. Moc prudkí, prchkí, povedia hocičo, aj keď to má ponížiť, aj fyzicky zautočiť. Som sklamaná z toho a neviem, čo ďalej. Vôbec si nerozumieme.

GoFruit

No nestretávaj sa s ňou, nech to tvoje dieťa nevidí, ináč mu ťažko vysvetlis že ono ti nadávať nemôže ale matka áno. A prečo si to necháš? Veď si pravdepodobne dospelá...

Jefitto

Presne tak... povedz jej niečo v tom duchu, že ak máš mať takúto matku, tak že radšej nepotrebuješ žiadnu a že už ju nikdy nechceš vidieť

Druhá varianta: Začni jej nadávať aj ty...