dobrý deň, teraz som mala 17 rokov, meriam 173 cm a vážim 55 kíl. Vybrala si ma taká agentúra kvôli fotomodelingu, a to ma prinucuje nejesť.. neviem čo sa to deje so mnou, viem že nie som najchudšia (aj napriek priemernej BMI) a chcela by som schudnúť, na zadku a stehnách mám miernu celulitídu..kedže mám problémy s kolenom a mám zakázaný šport riešim to chudnutím. Jem málo a som slabá,Tak sa vás chcem spýtať či by ste mi poradili či už z vašej skúsenosti alebo inak, čo mám robiť ? potrebovala by som čo najrýchlejšie chudnúť..bojím sa že mi tuk časom opadne a budem mať všade ovisnutú kožu, taktiež sa bojím anorexie / bulímie - nejem pol dňa a potom sa najem a mám hrozné výčitky..nevracala som už 11 rokov a z vracania mám strach, tak ako aj z jedla, všade pozerám kalórie :( poraďte mi prosím... ďakujem
strach z jedela
dalsia vec - ak ide o fotomodeling a nie live predvadzanie, vzdy sa vsetko retusuje, takze ak silou mocou chces pokracovat, drobne chybicky sa daju upravit... hoci chudych modeliek je vsade plna prdel, uz je to nuda, praveze by sa zislo vidiet nejake normalne vyzerajuce baby, ale to sa vymletym mozgom z agentur neda vysvetlit
najnormalnejsia rada ktoru tu mozes dostat je VYKASLI SA NA MODELING, dodrbes si zdravie na sto percent (este si ani nezacala a uz mas problemy, co by bolo keby si sa fakt vrhla do toho zivota), to ti nestoji za tych par rokov kariery (modelky dlho nehviezdia)...
ja viem ze chces pocut ine rady a tuto asi budes ignorovat lebo sa uz vidis vo svetle reflektorov, ale raz to olutujes a sakramentsky, take nieco je napor aj na psychiku
ked mas pekne telo a tvar, tak sa z toho tes, drobne chybicky si nevsimaj, to ma kazdy, ich odstranenie ti nestoji za znicene zdravie, na agenturu kasli, ak ta budu nutit schudnut este viac, nie si kus masa zeby na tebe zarabali a diktovali ti co mas robit