Mám menší problém s očami... Prejavuje sa hlavne pri pohľade na oblohu alebo svetlé plochy a je asi takýto - vidím v oku (asi v rohovke)rôzne útvary, v tvare línií - v norm. podmienkach ich síce moc nepozorujem, ale vo vyššie spomenutých prípadoch mi začínajú dosť vadiť. Keď oči mierne priožmúrim, vidím línie pomerne jasne - sú akoby zložené z drobných krúžkov, kt. sú pripojené k podlhovastým útvarom rôznych tvarov, kt. sa pri pohybe očí menia. Pri pohybe očí sa taktiež mení poloha útvarov vzhľadom na zorné pole - niekedy ich vidím v jeho centre, inokedy nevnímam. Poraďte pls čo to môže byť.
Problem s ocami
lol 64... to co opisujes znie ako zakaleny sklovec.a to co vidis su drobne zakaliky.zajdi za ocnou, aby ta vysetrila ocka/ak to mas co si myslim aby zistila pricinu/ si nezanedbavaj.ja som mala podobne,/som kratkozraka/ a dala mi kalium iodatum ocne kvapky.ak by si mala aj ine problemy-zhorsovanie zraku aleboi zablesky, tak to tiez treba ist k ocnwj.
Ja by som chcela vediet, ci ma niekto skusenost s popraskanými zilkami v oku.Poskednu dobu sa mi to stáva, ono sa to vstrebe, ale neviem ci by to nechcelo vysetrenie?
dobry den.vcera som citila ze sa nachadzam v miestnosti kde je prievan, no nemohla som nic robit, tak som trpela.Vecer som uz citila na oku ze ma boli.Na rano sa mi tam spravil jacmen.Dufam.Nikdy som to nemala.Ale dost casto mavam herpes pod nosom, na perach.Teraz sa bojim ci mi ten herpes nevysiel pre zmenu na oku.Vie mi poradit aký pripravok je najúcinnejsi na taketo problemy?V lekarni mi poradili Opthalmo septonex.No nejako nezabral.Stale to rastie a svrbi ma to velmi.Dakujem za rýchle rady.
no men na odpadnutie nebyva, vdaka Bohu, ani ma nebolieva hlava na zatylku, skus najprv navstivit neurologicku, ale necakaj, chod pekne a ona vyluci, ci nejde o nejaky nalez na mozgu....a chod aj k ocnej urcite!!!!!
No ja mam presne ten isty problem, vidavam tiez tie cierne bodky+ aj take orgamenty ako kebytake malicke 3 zilocky a tam kde sa pretinaju tu ciernu bodky,, Tie zilocky vidaavam iba pri prizmureni.. A chcel som sa spitat ze ci aj teba bobolieva hlawa na zatilku, a ci aj tebe je nekedy na odpadnutie... Odpis potrebujem to strasne vediet.
ja mam take akoby cierne bodky, a pavucinky...ktore vidim vacsinou na svetle...ale nevnimam ich...som bola na vysetreni a bolo mi povedane, ze je to zakal sklovca, nevie sa, ako to vznika, ani ako sa to lieci...a ze to ma takmer kazdy druhy clovek, este aj ta ocna doktorka :)ja si obcas kupim kvapky..iodid draselny a sodny 2%. ten pomaha na ten zakal sklovca, zmiernuje ho zevraj