Problem s ocami

Príspevok v téme: Problem s ocami
lol64587

Mám menší problém s očami... Prejavuje sa hlavne pri pohľade na oblohu alebo svetlé plochy a je asi takýto - vidím v oku (asi v rohovke)rôzne útvary, v tvare línií - v norm. podmienkach ich síce moc nepozorujem, ale vo vyššie spomenutých prípadoch mi začínajú dosť vadiť. Keď oči mierne priožmúrim, vidím línie pomerne jasne - sú akoby zložené z drobných krúžkov, kt. sú pripojené k podlhovastým útvarom rôznych tvarov, kt. sa pri pohybe očí menia. Pri pohybe očí sa taktiež mení poloha útvarov vzhľadom na zorné pole - niekedy ich vidím v jeho centre, inokedy nevnímam. Poraďte pls čo to môže byť.

Turinko

Ja mám tiež zákal sklovca. Vidím do šeda. lekár mi predpísal 2 percentný jodid draselný (kvapky), na zriedenie sklovca. Ak to niekomu pomôže, držím palce.

valky01

ak chcete pomoct najst liecbu na tento problem -> www.oneclearvision.org

staci ak prispeje kazdy, kto ma so zakalkami problem malou ciastkou a bude sa robit seriozny vyskum, lebo ten sa este stale doteraz nerobil

gituška

Tie fliačky v očiach sú len odumreté bunky
v sklovci,nemajú žiaden vplyv na ostrosť zraku,ide len o to,že niekto to horšie vníma.Peter daj si zmerať krvný tlak a takisto vnútroočný tlak,liečim sa naň dlhodobo,pri zhoršení má ukrutne bolí hlava,ale cítim, že je to z očí,takže posúď sám,ale určite to súvisí s tlakom.Neváhaj,je to dôležité.

andrea35

veronikaa. Bola som u ocnej a je to herpes.Mala som take tusenie.Mavala som to pod nosom, na nose, no nikdy nie na perach ani na ociach.Dostala som masticku.Vraj ked som citila pod nosom svrbenie nemala som to hned zacat natierat ale pockat nech to vyjde,nech sa vyburi, lebo sa to vytlaci aj tak niekde inde a je lepsie ak to vyjde na povrch.Som zvedava dokedy budem chodit do roboty s mejkapom na jednom oku.Este stastie ze je slniecko a v slnecnych okuliaroch sa stratim v dave.Inak je to hrôza.

veronikaa

tana11-zajdi za ocnou v kazdom pripade.nevsimla si si ze by sa ti zhorsoval zrak??stava sa to zroznych pricin/ napr.mozes mat vrodene slabe zilky -ale to by si mala aj metlicky na noohe../alebo sa ti namaha velmi oko alebo mas velmi citlive oci.radesj zajdi k ocnej ale.mozno ti da kvapky na vycirenie/vazokonstrikcne/-neodporuca sa dlhsie ako tyzden pouzivatnalebo ti poradi uzivat askorutin, ak nic nenajde.

71gloria

Nič viac tam nebolo napísané, iba to, že oči sa budú lesknúť ako zrkadlo.Napísala to Mária Repaská z Košíc, ona dosť často prispieva do Života,možno ju niekto pozná.

veronikaa

andrea 35-ak by si mala herpes v oku by si ho mala aj v okoli oka. prejavuje sa to velmi intenzivnou bolestou, cervenym vysypom v okoli oka a aj v oku.a rezava bolest.herpes oka sa nesme nikdy zanedbat.chod k ocnej aj keby si mala len jacmen-da ti antibioticku ocnu masticku.ak mas ozaj jacmen/upchatie a zahnisanie mazovej zliazky medzi mihalnicami/tak skus cerstvy vlazny odvar s kamiliek , macat si to/pozor ak to praskne aby hnis nestiekol do oka-mozes si ho infikovat.a plus tu antib.masaticku ohtalmo framykoin ocna masta .vela vitaminu C.mozes skusit aj sulfosept kvapky.su volnopredajne, len stipu.je to zinok a septonex v jednom.takze silnejsie ako septonexove iba..