Pozvanie na kavu od

Príspevok v téme: Pozvanie na kavu od
melindaaa

ide o to, ze sme sa spoznali par dni dozadu...hned ma pozval na kavu a zacal mi hovorit kadejake bla bla komplimenty. A vtedy som naschval povedala nie, ze je prilis sebavedomy.Na oplatku mi zacal hovorit, ze len skusal ci sa zachovam ako ostatne ( ved to bolo aj take okate, ze ma skusa) a vraj sa mu paci ako sa spravam, ako som sa zachovala

Pekny chlap, sportovec, zatial mily,vsetko vpohode. Zacali sme si pisat na tej socialnej sieti aby sme sa aspon trocha viac spoznal, vsak to vacsina pozna.. no a on ma stale napada tou otazkou ci pojdem a kedy pojdem. Popravde hned by som isla, ale nechcem hned vyzerat ako tie ostatne akoze som uplne v rozpakoch, ze ma pozval na kavu. Okrem toho, ja som ho poznala uz pred tym, ale iba z videnia no tvarim sa,ze neviem o koho ide :D to zoznamenie bolo nahodne nastastie :)

Ako sa mam zachovat ako a co mu napisat na otazku " co s tou kavou, pojdeme?" fakt nechcem to pokaslat hned na zaciatku pretoze ked sa mi niekto skutocne zapaci tak som nervozna pri inych to vobec neriesim :)ani nechcem odmietnut, ale ani nechcem povedat hned jasne podme aj okamzite teraz..poradteee :)

ajajja

Jasné, kľudne choď, za to nič nedáš. Čo by to bolo blbé. Keď si budete zas písať a on ťa zase pozve na to kafe tak napíš, že ok, aspoň sa lepšie spoznáte, lebo toto písanie je o ničom, že sa radšej rozprávaš s ľuďmi priamo. Aspoň sa z toho tak nejak vykrútiš, keď už ti je to také blbé. Ale fakt si myslím, že na tom nič nie je. Keď píšeš, že si dospelá, tak predpokladám, že ani on nemá 16 r. a ja mám skúsenosť, že normálni dospelí chlapi moc nie sú na nejaké písanie ...

melindaaa

ale my sa pozname asi 5 dni dokopy, z toho sme sa rozpravali asi pol hodinu a pisali sme si asi 2x nebude to blbe?

melindaaa

ved ja viem ze nejde o sex. len ja som taka opatrna viem, ze on pozna vela peknych zien a nechcem vyzerat ako tie tuctovky, vlastne niesom ani tuctova to slovo ktore povedal, vraj preco som taka nedostupna. Nemam 15 rokov, som uz dospela uz som prezila niekolkorocny nevydareny vztah atd. nemam nudzu o chlapov ale ked sa mi niekto skutocne zapaci co je uz co povedat tak som takato aby som nespravila chybu. Preto hned nechcem vyzerat, ze sa fakt tesim na tu kabu a ze som z neho vyhukana

karkulkaa

misscyprus ti dobre radí....ja som takto tiež otáľala a naťahovala, že som na tú kávu už potom nikdy nešla lebo sa viackrát nespýtal ;)

Najčítanejšie články