ide o to, ze sme sa spoznali par dni dozadu...hned ma pozval na kavu a zacal mi hovorit kadejake bla bla komplimenty. A vtedy som naschval povedala nie, ze je prilis sebavedomy.Na oplatku mi zacal hovorit, ze len skusal ci sa zachovam ako ostatne ( ved to bolo aj take okate, ze ma skusa) a vraj sa mu paci ako sa spravam, ako som sa zachovala
Pekny chlap, sportovec, zatial mily,vsetko vpohode. Zacali sme si pisat na tej socialnej sieti aby sme sa aspon trocha viac spoznal, vsak to vacsina pozna.. no a on ma stale napada tou otazkou ci pojdem a kedy pojdem. Popravde hned by som isla, ale nechcem hned vyzerat ako tie ostatne akoze som uplne v rozpakoch, ze ma pozval na kavu. Okrem toho, ja som ho poznala uz pred tym, ale iba z videnia no tvarim sa,ze neviem o koho ide :D to zoznamenie bolo nahodne nastastie :)
Ako sa mam zachovat ako a co mu napisat na otazku " co s tou kavou, pojdeme?" fakt nechcem to pokaslat hned na zaciatku pretoze ked sa mi niekto skutocne zapaci tak som nervozna pri inych to vobec neriesim :)ani nechcem odmietnut, ale ani nechcem povedat hned jasne podme aj okamzite teraz..poradteee :)