Prosim poradte mi.Nedokazem priviest moju priatelku k orgasmu.najradsej to ma jazykom ale ked jej drazdim klitoris dlho to nevydrzi a nikdy sa neurobi.prosim poradte mi nejake osvedcene tahy
orgazmus
mark,
ked jej to robis tak, ze az musis prestat je mozne ze prilis tlacis... resp si drsny. Skus byt jemnejsi.
to ako myslíš, že jej to robí tak dobre že musíš prestať?? Tak to je potom velmi zvláštne, asi si tá dotyčná pletie niektoré iné pocity s orgazmom... to keby jej to fakt robilo tak dobre, tak by to chcela ešte viac a stále ... :-)
ked jej to na klitorise robi az tak dobre ze to nevydrzi a musim prestat
neviem, ako si na tom s angličtinou, ale ak chceš mrkni na toto, tam je to do bodky rozkecané. www.sexuality.org
každý je individuálny, ja mam osobne velmi rada ked mi partner stimuluje klitoris pri sexe v misionárskej polohe alebo napr.ked mám nohy na jeho pleciach alebo ked som na ňom... a takmer vzdy pridem k vrcholu ked citim, ze on je vzrušený a zachvíľu príde aj on...! A s tým jazykom - možno ho nepoužívaš tak dobre, skús použiť viac techník ohladom oralneho sexu, skus pouzit napr. prsty, rychlejšie - pomalšie - spýtaj sa ako to má radšej, kde - či pomalšie alebo rychlejšie...
a nezabudaj na to, že to chce čas. Koniec koncov, niektoré ženy nedosiahnu orazmus nikdy nech robia čokoľvek... dufam, ze to nie je vas pripad!