Dobrý deň, včera keď som sa osprchoval a išiel som si vyčistiť uši (ušnou paličkov) ,tak ako som išel hlbšie do ucha, tak som špatne zašiel až velmi hlboko až mi tak niečo puklo.. ked som vitiahol paličku citil som sa ako keby mi v uchu ostala vata (zalahnuté v uchu) a oslabil sa mi sluch, chvílu to popichávalo ale už to nebolí ale zalahnuty pocit a slabost sluchu ostala... Neviem či to može byť prasknutý bubienok a velmi sa toho bojím, ked si grgnem alebo niečo tak ma tam pichne neviem čo teraz, spolieham na to že ma to prejde u doktora som ešte nebol... Neviem čo teraz..
Prasknutý ušný bubienok?
Keby si mal prasknutý bubienok, tak by ti pri nadýchnutí a upchatí si nosa prepúšťal vzduch, ten prasknutý bubienok.Skús si chytiť nos, a snažiť sa vydýchnuť,urobyť taký pretlak v uchu.
Dakujem za odpovede, zajtra pojdem k lekarovy :)
pri mechanickom podrazdeni moze ucho dost boliel. osobne by som nepovedal, ze bude prasknuty bubienok, len sa podrazdil nerv - snad. aj ja som si raz cistil ucho s tou palickou, a dost ma to zabolelo. odtedy pouzivam hajzel papir...
chod samozrejme na kontrolu
A preco si este nebol u doktora? Hybaj tam!
mechanicke poskodenie sa neda vylucit hlavne ak vravis ze mas v uchu zalahnute. treba ist k lekarovi, minimalne po nejaku dezinfekciu. ale neboj sa urcite na to nezomries:D