Nejake rady, ako vyvolat menstruaciu? Meska mi 20.den, pritom tehotna nie som. Mam nepravidelny cyklus, ale nikdy sa nevysplhal na 20 dni (ale max. do 7 dni meskania). Na vyvolavacku moc nechcem ist. Dakujem za kazdu radu
Vyvolanie menstruacie
Najlepsie je cervene vino a vela, vela poriadneho sexu.
mne moc pomalaha uz spominana alchemilka, caj som pijavala tak tyzden pred menzesom a mozem povedat, ze som potom nemavala ani take krce
Skus alchemilku alebo rebricek viac veci co moze pomoct na privolanie menstruacie najdes tu www.menstruacny-kalendar.sk
No zatiaľ mi mešká 2den pretože mi mala prísť v stredu tak práve preto neviem že čo.
najlepšie ak zavoláš svojej gynekologičke, ktorá ti antikoncepciu predpísala, a jej sa opýtaš, že čo máš robiť
Ja by som sa chcela opýtať ako to robíte keď Vám mešká menstruacia a beriete antikoncepciu? Napríklad mne mešká a už v pondelok ju mám začať brat no ešte mi ani neprišla. Mám si dať v pondelok tabletku? Alebo?
ty 13 ročna maš ešte čas-niektoré dostanú v 17,18 aj neskor.a je tonormalne a môže tobyť nepravidelné aj nič sa nedeje.netreba uháňať ale sa prispôsobiť.
Všetky baby už to dostali a aj o odo mňa mladšie. Dáte mi nejaké rady ? Mám 13. A inekcie nemôžem ani vidieť. Snažila som sa sprchovať sa a kúpať sa čo v najteplejšej vode ,... a stále nič. Prosím rady prípadne nejaké domáce recepty.
Sauna, jakuzi, beh, welnes, plávanie...sex, červené víno.A dostaví sa.