Príznaky pruhu sú také že mate opuchnuté semenníky a podbruško ?? Nedávno som zdvýhal na mna pomerne tažké veci,kedže som vysoku a suchý.No opuchnute ani červene nemám nič ! Iba ma na dotyk bolí pravá časť mieška.Semenník nie.Dakujem za ODPOVED!!Možem to mať len nejak vysilené ? Lebo otec mal tiež prednedávnom takúto vec ked v robote sa moc presilil.
PROSÍM POMOC SÚRNE
Tak uspel som.Išiel som k obvodnej,tá ma samozrejme poslala k urológovi.Nič to ani nebolo,len nebolo prijeme ako mi prst tlačil pod penis.Presilenie nič viac.A povedal som mu aj iné veci,ktoré ma trápia a poradil mi.Tak sa nikto nemusíte báť,nieje to strašne.
nevymýšľal a chod, ja som sa raz prechladil a nešiel som a teraz trocha hole kríže a čuram žiletky. Tak padaj do obvodnej a nech ťa pošle niekam na urologiu, lebo na obvodne mam tiež svoj názor. Penicilin ti predpíšem aj ja
Normálne ako u koho.Prvý krát sa mi takéto niečo stalo.Radšej teraz ako nikdy.A nedá sa,že by mi len obvodná dala nejakú mastičku a tabletky ? Keby to nebolo nič vážne.No aj tak Vám dakujem.Zajtra ráno budem teda v čakárani.
Ved áno.V piatok som prišiel ráno o 6 a som si išiel lahnúť ale nuž som sa zobudil o 8 večer.A vtedy ma to začalo bolieť.Báť sa ja nebojím,nemám čoho,len ak mi to bude chytať surovo bodaj mu :-) A rodičia ma chceli poslať hned na pohotovosť..
nic ti nieje... to ze to obcas boli je normalne... boze...
No choď za obvodnou. Ona ťa pravdepodobne pošle na detskú urológiu kde by si mohol ísť teoreticky rovno lenže napríklad u nás je to tak že je detská urológia len utorky a štvrtky a to by si bez obvodnej nevedel. Alebo si nájdi číslo na detskú urológiu v tvojom meste na nete a zajtra tam zavolaj či tam sú a rovno choď tam to už je na tebe len s tým nečakaj ;)
Ale mám ešte 15.Urologa ešte svojho nemám.Mama mi povedala aby som behol k obvodnej,že ta čo mi povie.Bojim sa strašne toho,lebo ked si to chytim,tak ma to bolí,a nie ešte aby mi to mačkal ten pán :-(( Ale každopádne ti dakuajem.
V pondelok smer Urologia. 7eur prednostné vyšetrenie a tam ti povie, či si sa presílil, prechladil, či máš pruh alebo či nejaký iný problem. Tu to isto nevyriešiš a sú to veci ktoré netreba zanedbávať a podcenovať, takže v pondelok doktor.