Neviem či je to normálne,ale keď sa bozkávame,tak je všetko vporiadku,ale ako do nej zasuniem penis tak strašne prdí,je mi to trapné,lebo často sa i zlaknem a odrádza ma to a dokonca mi skonči erekcia. K lekarovi nechce isť,čo s tym..je pekná,ale prdí v každej polohe i keď sexujeme na lačno i po jedle...je to neprijemné...pochopil som až teraz,čo to malo znamenať,keď sa ma pýtal jej byvalý prieteľ...či je všetko v poriadku?
Keď suložíme strašne plynuje!/slovensky prdí/
Kup jej Psylium z lekárne možno ju to prejde. Je to na úpravu trávenia.
:)
včera som ju robil orálne a cítil som,že z celej sily ma zatiahnutý zvierač na riťke,no i tak si uprdla....
He he, jeba rovno do xichtu!!!
neviem, co tam bolo smiesne...
Sofika - napisala som, ze tema smiesna nie je,...len som sa pobavila na komentaroch niekoho ineho
Mrška,
nerob si z toho srandu,lekár mi povedal,že sú ženy,ktoré pri vzrušení kychaju,alebo stupne ich citlivosť na dotyk 1000x-šteklenie,alebo zkrčovateju a stiahnu vaginu...tak že aby si to pochopila,je to určite nešťastie človeka...asi sa to Teba netýka,no môže sa to stať i po pôrode,havárii,šoku a pod.,strese...aby sa Ti to neprihodilo. Neverím na to,no mali sme kolegu,ktorý sa drzo vysmieval postihnutým ľuďom a teraz je sám ..."postihnutý!"
AdamKrt - dakujem za krasne rano, na tvojich komentoch som doslova zavyjala od smiechu...aj ked teda tato tema smiesna nie je...
no boooze. najprv na krv, vylucit vsetky mozne potravinove alergie a intolerancie (to pred jedlom, po jedle ak sa jedna o intoleranciu je uplne jedno. telo je zasvinene latkami, kt.nevie spracovat, vylucit normalnym sposobom).
toto hravo vybavite aj u obvodaka, mozno ju posle na gastro a to nech sa vobec nehanbi, ten clovek nic ine nerobi cele dni, len strka ludom hadice do riti :).
no, ale ak to je fakt len pocas toho sexu, tak neviem, tam tie crievka su blizko tych zenskych veci a ked jej tam barzco robis.. mozno je tam nejaky fyzicky problem. ale zas, ak chodi na gyndu, prisli by na to uz davno..
neviem, ale drzim palce, vyrieste to spolu!
m111-robiš si z toho prču,ale je tomu tak,Vám všetkym ďiky za rady,skusim to dokopanie k lekárovi.
jedine co mozem dodat k tejto uchylnej teme je- FAKE:D
neuveritelne kolko ludi na takuto sprostost skoci