Dali by ste sancu?

Príspevok v téme: Dali by ste sancu?
Džejni

Stala sa mi taka vec. Zaujima sa o mna jeden muz, co samozrejme nie je naskodu. Je mily, je podla vsetkeho inteligentny, ma rad sport a vo volnom case sa venuje roznym aktivitam. Mal by byt teda pre mna atraktivny. Problem vsak je, ze nie je. Neviem preco, ale chyba tam nieco dost podstatne, aj ked to neviem definovat a fyzicky ma az tak tiez nepritahuje, aj ked je vysportovany a ani v tvari nie je skaredy. Zaujmovo si vsak rozumieme. A po dalsie pred polrokom som sa rozisla s niekym, koho som dost milovala, je to este cerstve a stale na neho myslim sem-tam, aj ked uz samozrejme s rezervou, nepotrebujem pri tom uz vreckovky:) Takze aj sa dost bojim vztahov, sklamania a lepsie je mi teraz samej...Na druhej strane, ten chalan je fakt snazivy a mozno by si zasluzil sancu. Chcem preto vediet, zamilovali ste sa niekedy az po dlhsom case? A da sa vobec niekomu dat sanca v laske, ze mozno to bude inak? Ze sa snad raz zamilujete? Alebo je lepsie to ubrzdit na kamaratskej urovni a viac sa nestarat.
Aky mate nazor?

AdamKrt

Tiez si myslim, ze dat len na to, ci sa clovek druhemu paci a podla toho smerovat vztah je hlupost. Ako pisal RNG - nieco take rychlo ochladne.

Skor je lepsie niekoho dlhsie, ci lepsie poznat a potom, to moze prejst do lasky. Ozajstnej, nie len do zamilovanosti.

Pretoze cloveku sa moze pacit X ludi viac, nez jeho vlastny partner, partnerka - ale je rozdiel pacit sa a milovat danu osobu.

RNG

Privela davate na tu lasku, To je slameny plamen,hori prudko, nekontrolovane ale skoro je z neho len popol. Naproti tomu vzajomne porozumenie, patnerstvo moze trvat cely zivot a je ovela bezpecnejsia baza na spoluzitie, ako len ta ospevovana "laska", za cim sa casto schovavaju len hormony a vymyslena romantika.

kacenkaaa

ja som bola v podobnej situacii. chalan bol zlaty, nevyzeral zle, zalubil sa do mna, ja som ho mala rada ako kamosa, mali sme stale o com debatit. dali sme sa kvazi dokopy, xodili sme spolu von, na akcie. a? laska neprisla. ak nie je chemia, je to len kamos. akurat som si dosrala aj to kamaratstvo, on zacal byt netrpezlivy, cakal, kedy sa z mojej strany zmenia city, vyletel na mna, a bolo... uz nie sme v kontakte. ak ta nepritahuje, nelubis ho, nezacinaj si s nim, prides o kamosa. drzim ti palceky a vezmi si zo mna ponaucenie...

kvetinka456

nechaj tomu čas :) Všetko sa časom vyrieši :) chodievajte spolu von, veľa sa rozprávajte a potom sa uvidí ... hlavne nič zbrklo a rýchlo :) život je predsa dlhý

Soni22

Rozhodne sa nedávaj do kopy s človekom, ku ktorému ani poriadne nevieš čo cítiš. Ak ho neľúbiš, nezačni s ním chodiť len preto, lebo sa ty jemu páčiš. Ja som to raz spravila, no hneď oľutovala.

Carie

Rozhodne sa netlac do nejakeho vztahu len preto, aby si mu neublizila ale pod. A hlavne ked to tak necitis a ked z tvojej strany nepreskocila iskra. Aj tak by z toho nic nebolo. Vysvetli mu to, povedz, ze sa na vztah necitis a ze s nim mozes byt len kamoska, aby zas on zbytocne nedufal. Ak ta nepritahuje teraz, nemyslim, ze sa to niekedy zmeni.

Džejni

Asi ako hovorite, mozno mi len chyba nejaka ta iskra, mozno keby sa na chvilu prestal snazit, mozno mi dopne, neviem, uvidim:)

sewie

presne tak, nic mu neslubuj , bud kamoska a potom uvidis...kamoska mala raz podobnu situaciu-super chalan, ale vobec ho nechcela a teraz sa idu brat:D