Baby, holite si aj stehna?

nerozumiem..

No, ja ich mám také viditelné, že ja ani nemám na výber, takže áno. Od kotníkov až hore. Žiaľ...

anonym11111

ja som si stehná začala holiť tento rok, mala som dosť tmavé chlpky a začala som nosiť uplne krátke šortky tak mi to vadilo... lenže keď ich holím žiletkou nejde to dobre oholiť, a hneď na druhý deň už mám malé čierne bodky a k tomu aj začervenané ... a vidno to ešte horšie ako keď boli pôvodne... rada by som skúsila niečo iné, len neviem či napr. depilačný krém alebo tie voskové pásiky ... mohli by ste mi poradiť?

Blondula

ja asi mesiac pouzivam epilator a dneska som si vsimla,ze na nohach som mala take jemne az uplne "biele" chlpky :D a ano,ked uz tu masinku mam,tak s tym pobeham aj po stehnach,ale nejak uplne neepilujem,lebo na stehnach mam ze fakt jemnunke chlpky a tie mi nevadia :D

Meretseger

Keď už, tak holím všetko... aj fúzy XD
Ináč som na tom ako anjelik, čo nevidno, na to kašlem, ale v tomto období extraminišortiek toho moc nie je.
Safra, ale nechce sa mi nič, dorastá to rýchlosťou blesku :-/

anjelik9

ja som si holila nohy podla dlžky sukne čim som nosila kratšie sukne a kratase tym som si začala holit nohy vyšie a vyšie :D a nie nie je to pekné ked si dá niekto kraťase pod zadok a má chlpaté stehná :p

anonym112

vitali dakujem.. myslis ze v 15 rokoch mozem skusit depilacne pasiky? lebo som alergicka.. nebolo by lepsie ist ku kozmeticke a strhnut to voskom? alebo to sa moze az od 18 ?

vitali

Anonym, nehoľ si stehná. Budeš ich mať zanedlho rovnako silné, tmavé a ostré ako na lýtkach! Vykašli sa pekne krásne na žiletky a zvol inú metódu. Ja som mala tiež dosť tmavé a viditeľné chĺpky na stehnách. Začala som si ich depilovať vosk. pásikmi. Sú jemné, svetlejšie, pomaly rastú, proste mám s depilovaním len výhody. Lýtka si holím a tie chĺpky sú omnoho horšie po holení so žiletkou. To je moja rada :) S tou žiletkou by si to ľutovala.