problem pri milovani

Príspevok v téme: problem pri milovani
karel

Mam priatelku s ktorou sme spolu 1,5roka.Ona je mojou prvou, ale ona mala predo mnou 3 chalanov. Viem kto to boli a kde to vsade robili.Mnoho krat pri milovani myslim nato ako sa s nou milovali oni. Neviem sa zbaviť toho pocitu trápenia a bolesti. Nerád by som to riešil rozchodom, lebo ju milujem. Prosím poradte.

damaxy

co si ich spehoval ked o vsetkom tak dobre vies.Minulost patri minulosti.co ak ona lutuje tie predchadzajuce vztahy ale nemohla vediet ze az ten stvrtý bude ten pravý.Tiez nevies ci ona je ta tvoja jedina.nezaoberaj sa tým co bolo a fantaziu si nechaj pre vas vztah.ak to nedokazes najdi si pannu

evilbunny

podla mna to je tiez o dovere. mozno jej neveris dostatocne.musis si povedat,ze ona s tymi chalanmi uz nechodi a teraz je s tebou a lubi teba a nie nikoho z ich.moj chalan napr. vie ze sa niekedy stretavam so svojim byvalim ale vie ze mi moze verit a ze nic s nim nevyparatim lebo ho uz nemilujem.

myska_m

Karel, radilo Ti vela ludi, poradim aj ja! Ak tej babe na Tebe zalezi, urcite sa s tebou nerozide. No a vsetko sa da predsa vyriesit diskusiou!Porozpravaj sa s nou o tom, co ta trapi, preco Ta to trapi, ako by ste to mohli spolu vyriesit. Spytaj sa jej na to, co by sa pacilo jej, ako by jej milovanie vyhovovalo, po com tuzi, ake su je predstavy a samozrejme jej povedz aj to, ako si to predstavujes Ty, co Ti je prijemne. Vela stastia!!! :-)

kuki

Karel,
podla mna trpis preto, ze si neveris a bojis sa, ze sa zase zvrtne k inym. :) Preto ti to stale chodi po rozume. Slabe sebavedomie sa tazko lieci...drzim palce.

karel

Velmi sa snazim netrepit, ale v tejto oblasti som velmi citlivý.Dufam, že Boch mi dopomôže prekonať túto bolesť aby som s ňou mohol ďalej šťastne byť.

de

karel - každy vztah je o niečom inom aj v sexe. ak ta miluje tak naozaj nieje co riesit.... netrap sa tym ake to bol s tym alebo niekym inym snaz sa aby to bolo krasne v ten dany okamih ked si s nou. neboj ona to bude citit.

lole

co bolo, to bolo. Netrap sa tym.Zbytocne si robis zle. Moj chalan tiez chodil predo mnou s jednym povedzme lahsim dievcatom(ale on o tom nevedel) a dokonca byva na tom istom mieste,ako on, ale ja to neriesim. Rozobrali sme to na zaciatku vztahu a je to vsetko OK. A tiez je moj prvy a sme spolu 2,75 roka. Nemozes myslet na to, co mala s kym pred tebou.