Panna do konca zivota?

Príspevok v téme: Panna do konca zivota?
Daniela221

Dobry den

mam 21 rokov a este som nemala sex. partnerov som uz mala niekolko, no ani jednemu z nich sa nepodarilo do mna vniknut. vnikli iba jedny prstom a to aj tak do stvrtky prsta dalej to uz neslo. akokeby som mala maly posvovy otvor resp. ziadny, tak mi to pride. dostala som uz aj kvoli tomu kopacky. vzrusit sa viem a aj som si myslim ze dostatocne vlhka ale nikdy sa do mna nic nedostane. uz som aj zanevrela na partnerov aj na nejaky nadejny sexualny zivot. mam z toho komplexy, vobec neviem preco to tak mam a pritom sa sexu nebojim ani nic podobne.
viem ze sa niektorym bude zdat moj problem smiesny ale prosim iba o seriozne odpovede a rady. uz ma to psychicky nici. :((
dakujem za rady!!!!

emby

a skúšala si si to niekedy spraviť sama rukou?? tak by si možno zistila či tam tu dieru máš alebo nie ;)

stava sa ze steny vo vagine sa zo strachu stiahnu a vtedy sa tam v podstate nic nezmesti, takze pravdepodobne si len nebola dostatocne uvolnena (alebo vôbec), chce to len dobreho partnera a spoznat samu seba (svoje telo)

čerešňa

Predpokladám, že vzhľadom na svoj vek, máš už za sebou návštevu gynekológa, takže keby bolo niečo v neporiadku, určite by si to všimol. Alebo keď tam najbližšie pôjdeš, zdôver sa mu zo svojim problémom. Inak vôbec nemusí byť problém v Tebe, možno si len mala smolu na neprávnych sexuálnych partnerov. Buď trpezlivá a ver tomu, že raz sa nájde ten správny. Bola by hlúposť zanevrieť na sex, len kvôli pár babrákom, ktorí zrejme nevedeli ako na to. Nebolo by na škodu keby sa toho ujal nejaký skúsený mladý muž, ale aby to bol aj taký, ktorého ľúbiš a je medzi vami viac ako len sex. Držím palce.

miauu

Daniela221: nic sa nedeje, nehladaj problem tam, kde nie je
zajdi za gynekologickou vazne, ta uz bude vediet a pomoze ti uvidis ;)