Problem s penisom

Príspevok v téme: Problem s penisom
xxxxx123

mám 16 rokov a mam problem že moj penis nieje tak velký ako by som chcel... v normalnom stave má cca 5cm a ked sa postaví tak cca 10cm to nieje moc dobré preto by som potreboval poradiť niečo čo by to zmenilo viem že sa dá s tim niečo robiť no neviem čo... další problem je že mam zuženú predkožku čital som niečo otom no neviem čo mam robiť to je asi tak všetko v žiadnom pripade ale nechce chyrurgicke zakroky alebo niečo take a hambim sa to povedať rodičom a bliskim to neprichadza do uvahy čo mam robiť? pomožte mi :(

xxxxx123

www.zdravie.sk

nikde som nenašiel či je to voľne predajné alebo len na predpis od lekara ako to je je to voľné v lekarni kupiť?? už mam toho dosť a chcem to riešiť takže prosím poradte

pukyno

Ahojte vsetci :)mam 15 rokov za dva roky a tam dole nieje nieco v poriadku, proste to tam vypada ako po poriadnom vypredaji. Clovek by to tu ani nerozoberal ale stala sa mi jedna kuriozna vec vcera na tabore. Podvecer ako som siel na nasu chatku mi jedna partia pred vsetkymi detmi stiahli kratase a aj gatusky, cize bolo vidno vsetko-live. No a vtom je cely moj problem ze ho videli hlaavne dievcaata a teraz to vedia ze niesom volaky belmondo. Ako viem ze by som ho casom aj tak musel vytiahnut a dakto by to zistil ale tak az casom , hlavne mi ide oto co mam robit aby si zomna nerobili srandu ze som maly Franta ?? prosim piste !!!

xxxxx123

ide oto že sa mi tam robia take trhlinky,jazvy alebo ako to nazvať ak to robím na silu tak preto to asi takto nepojde

BcMia

Ak je ako vravíš celý von aj s hlavičkou tak tam nezostalo nič.. neboj sa rana po kliešťovi niekedy ešte chvílu bolí a zvlášť na citlivejších miestach. Nečítala som predchádzajúce odpovede ale čo sa týka tej dlžky myslím že s tým sa nedá nič spraviť a ženám je to jedno, žiadna normálna by si predsa nevyberala muža podľa tohto.:) Keď bude mať dáka baba hlúpe poznámky tak je jedine tak problém v jej hlave nie v tvojej dlžke. :) a zákroku sa neboj, lekári to robia denno denne a trvá to iba chvíľku, už sa tam predsa viac neukážeš a oni si ťa aj tak popri toľkých pacientov nebudú pamätať a problém bude vyriešený.:)

xxxxx123

tak dnes sa mi naskytol další problem s penisom :) no dnes rano som bol s otcom na huby v lese asi to poznate komare a iný hmyz no prišli sme domov hned som sa šiel osprchovať a zrazu som videl že na penise mam čiernu bodku z spodnej strany asi len pár sekund trvalo a vitiahol som ho veľmi lahko a jednoducho rukou a nevidel som aby tam niečo ostalo. prešlo už 2hodiny a sem tam citim bolesť na tom mieste je dosť možne že si to nahovaram že s tým niečo je toho kliešta som si obzrel s lupou normalne chodil to znamena že žije ešte stale ho mam v takej nádobe a pozorujem má 6 nôh je celý neostalo tam nič?? treba s tím aj niečo robíť? on nebol ešte v koži len asi na koži a držal sa kedže to tak lahko šlo dufam to nebude problem

Trdielk0

xxxx ja som mal tiež ten istý problém že sa mi nedala pretiahnuť.. treba proste trenovať s tým a rozťahovať si to trošku.. aj mňa to bolelo keď som sa to snažil stiahnuť ale postupn ti to pojde.. a vraj je dobré pod teplou vodou to robiť..

xxxxx123

potrebujem pomoc, hladal som na internete no nenašiel som. ide oto že chcem kupiť túto masť -odkaz odstránený- nikde nepíše koľko to stojí som ochotný zato dať aj 20€ len aby my to pomohlo takže kto vie zistiť cenu a je to voľne predajné v hociktorej lekárni ? alebo len na predpis neviem si to zistit :(

xxxxx123

ja si myslim že teraz nemam odvahu no asi ju naberiem a nakoniec tam tak či tak pojdem.
asi zato že sa to nedá ta predkožka pretiahnuť za ten zalud tak ten zalud mam iný ako čo som videl jak by to malo vyzerať mam natom akokeby nejakú blanu, taka vrstva neviem a trocha sa mi to dá roztiahnuť tak no a ak sa dotknem priamo penisu tak to boli nemalo by to bolieť nie? proste boli to niečo ako otovrena rana alebo neviem ako to popisať no inak bežne nemam s tým problem aby ma to bolelo

Magy

ked ta bije hanba, to je tazko radit. fimoza je bezna vec, urologovia to riesia ambulantne za par sekund. nadychni sa, zabudni na hanbu a za chvilu to mas za sebou a nebudes mat problem. alebo sa ti lepsie s nim zije, ked sa mozes trapit a lutovat...??