Ahojte vsetci. Zaujima vas nazor a nejake vase riesenie ak by ste boli v mojej kozi.
Som s priatelkou 4 mesiace. Lubime sa navstevujeme vkuse. Obe rodiny nas poznaju a su spokojne. Sme obaja jz dlhsie po dlhych vztahoch, tak tam problem nevidim.
Ale...
V dobe ked sa moja priatelka rozhodla ze svoju nezadanost zmeni a bolo zjavne napr. na FB ze sa o nu a ona o mna zaujima, zacal sa o nu nadmierne zaujimat jej dobry kamarat. Poznaju sa uz dlho a vtedy jej aj on vyjadroval city.
Najprv sme mali problemy lebo ona mi to povedala ale bala sa zacat so mnou vztah aby mu neublizila. Casom sme sa spoznavali viac a nakoniec sme spolu. Lubime sa sme spokojny vo vsetkom aj ked obaja ziarlime ale nie chorobne. Je nam spolu dobre a mozno je to sialene ale riesime buducnost a aj podnikame pre to kroky, takze to nie su len take dristy do vetra medzi nami. Jednoducho sme si dobre sadli a chceme byt spolu.
Lenze ako vidi jej kamos ze sme stale spolu, tak o nu zacal bojovat. Ona ho neodbija lebo sa poznaju ale ja tie muzske tahy poznam, uz som tak o jednu priatelku prisiel.
Kamaratske reci a pisanie a pri tom zistuje aky by on mal vlastne byt aby sa jej pacil, pretoze mal zopar zlych vlastnosti a teraz sa meni na moj obraz. Dobre vyzera, ma kopec penazi, ale o to mojej priatelke nikdy neslo tak sa on meni asi akoze povahovo.
Ona mi netaji ze on ma o nu zaujem aj mi vzdy povie ze jej volal, ze potreboval nieco poradit a tak a on jej v mknulosti pomohol par krat tak ho nechce odbijat. Viem ze mi nehovori vsetko kedy jej pise a tak aby som nebol nervozny a nenadaval.
Ona mi vravi stale ze ma lubi a ze by berobila tie kroky ktore robi pre spolocne byvanie a tak ak by neratala byt so mnou.
Ale ja sa bojim. Bojim ze ju predrbe ako naj kamos moju exku. Do vtedy do nej hucal az bola nervozna a nevedela co a koho chce a nakoniec ju zlomil.
Zacinam byt ziarlivy lebo vidim ze on to nechape a aj napriek tomu ze vie ze sme spolu a budujeme buducnost a ze aj spolu spime tak vkuse prejavuje svoje city systematicky aj ked to robi takticky a nie vzdy.
Zacinam byt ziarlivy a obcas chodim na sluzobky a za kazdym si nahovaram hovadiny aj ked viem ze su to hluposti. Za kazdym ked vidim ze je na FB sa bojim ze jej on pise a ked sa stane to ze radsej mi nepovie ze jej napisal a ja to zisitim ako mjnule tak este viac ma to zneisti aj ked chapem dovod zamlcania.
Bojim sa a aj sa ma pytala ci ho ma vymazat ale povedal aom ze nie, lebo sa bojim ze budem na nu tlacit a zakazane ovocie chuti najlepsie.
Co by ste urobili vy?
Mam sa tvarit ze mi to je jedno, alebo ze ma to fakt serie, uz sme sa o tom rozpravali ale stale ma objime a povie ze ma miluje a ze ak by nechcela tak so mnou nie je a ze nerobika by tie veci co robi pre nas( nebudem specidikovat).
Napad navrh? Potrebujem sa ukludnit