Jej Priateľ - Môj nepriateľ

Príspevok v téme: Jej Priateľ - Môj nepriateľ
Farmar Jano

Ahojte vsetci. Zaujima vas nazor a nejake vase riesenie ak by ste boli v mojej kozi.

Som s priatelkou 4 mesiace. Lubime sa navstevujeme vkuse. Obe rodiny nas poznaju a su spokojne. Sme obaja jz dlhsie po dlhych vztahoch, tak tam problem nevidim.
Ale...
V dobe ked sa moja priatelka rozhodla ze svoju nezadanost zmeni a bolo zjavne napr. na FB ze sa o nu a ona o mna zaujima, zacal sa o nu nadmierne zaujimat jej dobry kamarat. Poznaju sa uz dlho a vtedy jej aj on vyjadroval city.
Najprv sme mali problemy lebo ona mi to povedala ale bala sa zacat so mnou vztah aby mu neublizila. Casom sme sa spoznavali viac a nakoniec sme spolu. Lubime sa sme spokojny vo vsetkom aj ked obaja ziarlime ale nie chorobne. Je nam spolu dobre a mozno je to sialene ale riesime buducnost a aj podnikame pre to kroky, takze to nie su len take dristy do vetra medzi nami. Jednoducho sme si dobre sadli a chceme byt spolu.
Lenze ako vidi jej kamos ze sme stale spolu, tak o nu zacal bojovat. Ona ho neodbija lebo sa poznaju ale ja tie muzske tahy poznam, uz som tak o jednu priatelku prisiel.
Kamaratske reci a pisanie a pri tom zistuje aky by on mal vlastne byt aby sa jej pacil, pretoze mal zopar zlych vlastnosti a teraz sa meni na moj obraz. Dobre vyzera, ma kopec penazi, ale o to mojej priatelke nikdy neslo tak sa on meni asi akoze povahovo.
Ona mi netaji ze on ma o nu zaujem aj mi vzdy povie ze jej volal, ze potreboval nieco poradit a tak a on jej v mknulosti pomohol par krat tak ho nechce odbijat. Viem ze mi nehovori vsetko kedy jej pise a tak aby som nebol nervozny a nenadaval.
Ona mi vravi stale ze ma lubi a ze by berobila tie kroky ktore robi pre spolocne byvanie a tak ak by neratala byt so mnou.
Ale ja sa bojim. Bojim ze ju predrbe ako naj kamos moju exku. Do vtedy do nej hucal az bola nervozna a nevedela co a koho chce a nakoniec ju zlomil.
Zacinam byt ziarlivy lebo vidim ze on to nechape a aj napriek tomu ze vie ze sme spolu a budujeme buducnost a ze aj spolu spime tak vkuse prejavuje svoje city systematicky aj ked to robi takticky a nie vzdy.
Zacinam byt ziarlivy a obcas chodim na sluzobky a za kazdym si nahovaram hovadiny aj ked viem ze su to hluposti. Za kazdym ked vidim ze je na FB sa bojim ze jej on pise a ked sa stane to ze radsej mi nepovie ze jej napisal a ja to zisitim ako mjnule tak este viac ma to zneisti aj ked chapem dovod zamlcania.
Bojim sa a aj sa ma pytala ci ho ma vymazat ale povedal aom ze nie, lebo sa bojim ze budem na nu tlacit a zakazane ovocie chuti najlepsie.
Co by ste urobili vy?
Mam sa tvarit ze mi to je jedno, alebo ze ma to fakt serie, uz sme sa o tom rozpravali ale stale ma objime a povie ze ma miluje a ze ak by nechcela tak so mnou nie je a ze nerobika by tie veci co robi pre nas( nebudem specidikovat).

Napad navrh? Potrebujem sa ukludnit

Farmar Jano

Tak sedi tam casto ak je sama doma. A to ze mi hovori ze jej niekto naposal nerobi casto a nehovori mi to koli mne ale sama. Proste chce.
Asi.sa budem musiet krotit.

Leela333

Mimochodom, prečo stále sedí za tým počítačom? To ju niekam neberieš? Alebo nechodí von s kamarátkami?
Dúfam inak, že si uvedomuješ, že krok za krokom ničíš váš vzťah. Ju to neustále ubezpečovanie ťa raz prestane baviť, to mi ver. Bojíš sa, že ťa podvedie? Neveríš jej? Ak jej veríš, tak nerieš kamaráta. Je úplne jedno čo sa ti stalo v minulom vzťahu, toto je iný vzťah s iným dievčaťom tak to tak začni brať.
A byť s ňou častejšie nie je riešenie. Akurát si začnete liezť na nervy, keď spolu budete pričasto. A ona by mohla mať pocit, že ju dusíš.

3nttt

lenze touto opatrnostou to mozes akurat tak pekne posr.. ked sa nezacnes krotit je dost mozne ze ju to casom prestane bavit.

Farmar Jano

Mna ked rozladi ten jeden, tak potom mi uz vsetko vadi. Ale chapem ze je pekne dievca a dlho bola sama tak si zvykla sediet na nete a ze sa jej venovali ludia tam. Tak to az tak neriesim. Ale keby pisalu dievcata mne tak ako jej tak by bola isto ziarlivejsia hehe :-):-).
Ale cenim si ze mi to povie a netaji to no :-)

len dufam ze ked nezacnem to vsetko viac akceptovat viac menej na silu proti mojej osobnosti tak to nebude brat ako okej ved pisem si casto s chalanmi a jemu to nevadi tak z toho bude pravidlo. Mne nevadi ked sa zapne a odpise ale dufam ze tam nebude vysedavat pri pc. Cim viac to budem akceptovat tym viac ludi jej bude aktivne pisat a tym viac ju bude lakat byt pri pc a samozrejme ten jej kamos bude tiez viac aktivny. Viem ze jw to cudna teoria ale nemyslim si ze je nerealna.
Ale tak to akceptujem to do istej miery len ten blb mi vadi najviac..

Farmar Jano

Mna ked rozladi ten jeden, tak potom mi uz vsetko vadi. Ale chapem ze je pekne dievca a dlho bola sama tak si zvykla sediet na nete a ze sa jej venovali ludia tam. Tak to az tak neriesim. Ale keby pisalu dievcata mne tak ako jej tak by bola isto ziarlivejsia hehe :-):-).
Ale cenim si ze mi to povie a netaji to no :-)

Farmar Jano

Asi tak ako vravite. Aj dneska mi povedala ohladom toho zw jej pisal iny kamarat a bla bla, tak keby nechcela tak..
Len ja by som to aj bral niekedy sportovo ale bojim sa ze ak by som akceptoval to ze jej pisu tak by si slz toho ona nic nerobila a to ze jej pisu iny by tym oadom bola pohoda a nestvalo by ju to vobec tak ja neviem. Asi nejaky kompromis bude najlepsie.