Jablková dieta

Príspevok v téme: Jablková dieta
1angelina23

Program Jablková diéta

Prvý deň: Jedzte celý deň iba jablká.

Druhý deň: Taktiež celý deň jablká ale na obed zeleninový šalát z jablkami

Tretí deň:Celý deň jablká, na obed zeleninový šalát z jablkami a môžete pridať celozrnné pečivoVšetky ostatné ale aj prvé dni si môžete meniť podľa seba, je ale dôležité aby obsahovali hlavne jablká.
..... mate s nou skusenosti?

stastnablcha

toto asi nie :)
ale ja som vymenila ranajky za ovocie (prevazne jablka) a noahvice su mi nie už tak úzke :)

pomocnica

Podľa mňa je táto diéta blbosť, lebo z jabĺk sa priberá(z jedného nie ale z viacerých áno), ničoho nie je dobré jesť tak veľa a telo potrebuje živiny, ktoré určite nedostane z nejakého kila jabĺk!
ale ak chcete tak vyskúšajte, možno budete mať pozitívne výsledky, ale potom sa najete, lebo budete hladní keď táto diéta skončí a potom priberiete... takže robte ako myslíte, ale radšej pravidelná strava.:)

adelaide7

keď som začala s ketodiétou - bielkovinovou diétou, tak som si trochu viac študovala potravu a čo je dôležité pre naše telo, čo nie, čomu sa vyhýbať, čo vyhľadávať. no a teda jablko obsahuje veľa sacharidov. raz za čas jasné, ale diéta založená na jablkách, no neviem. ozaj by som skúsila radšej proteínovú diétu, aj výsledky skôr uvidíš. ;)

Danca

Ahoj, ja som túto diétu neskúšala, ale kamarát ano, až na to, že vždy musel jablka olúpať a jedol len jablká. Hovoril,že sa mu pekne zhnusili, takže v diéte nepokračoval. Ja by som sa tiež neobmedzovala na jeden druh ovocia,práve naopak,podla ročného obdobia by som ho striedala,ale napríklad višne by som jedla celý rok,pretože obsahujú velké množstvo jódu a prispievajú ku kvalitnému spánku,pretože obsahujú melatonin.Takže si sama skombinuj a drž ovocnu alebo zeleninovú diétu,podla účinkov a tvojej potreby. Posielam prehlad ovocia a zeleniny na jednej strane :) www.eujuicers.sk Určite vyskúšaj, ja mám dobrú postavu a cítim sa dobre!

sandy123

Ja som ju začala a vydržala som 1 deň. Jablká mi aj chutili, v tom problém nebol ale tak ma nadulo že som mala brucho ako balón. Musela som s tým prestať