Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zmensili sa mi prsia..

Príspevok v téme: zmensili sa mi prsia..
dev

ahojte baby,

do kelu, za posledne obdobie som schudla na 55kg, neviem, ci to je prave tym...ale zacalo ma trapit to, ako sa mi zmensili aj s tym prsia. Nikdy som z toho depky nemala, hoci som mala take B....ale teraz? plocha som takmer ako doska...do kelu! please cim to je? je to tym schudnutim, nepravidelnym prijmom zivin, chyba voda, vitaminy, su poblaznene hormony? to fakt musi mat clovek trosku viac kil aby mal aj normal k spokojnosti prsia?...mozno riesim kraviny...ale predsa :(

dev

no posledne obdobie som mala dost stresujuce, vlastne ani sa nad samotnym chudmutim nikdy nezamyslam, a ide to dole, hlavne tymi stresmi, a tym ze zabudnem papat. Mmmm ano..som spokojna s vahou a celkovo, len ma to uplne prekvapilo. :) prsia ako nevyvinuta holka poriadne.

Vysku mam 167cm. :)

Tak jediny sposob je trosku pribrat? jajaaj :)

odpovedam

prsia su tvorene zlazami a tukom. Cize logicky ked schudnes, tak sa prsia zmensia. Urcite je to pre teba nezvyk, ale myslim, ze to nikto nebude riesit ;-). Bud radsej spokojna s vysledkom chudnutia ako takym - ak si samozrejme neschudla prilis, kedze nepises, aku mas vysku...