Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedol ma

Príspevok v téme: Podviedol ma
miska15819

ahojte vsetci..neviem ci tu bola ta tema spominana ale chcem aby ste sa vyjadrili konkretne ku mojmu pripadu..priatel s ktorym som tri roky ma podviedol v opilosti s jednou zenou..poznam ju ani nieje pekna a je navyse dost obezna..priznal sa ze mi vraj preto lebo nechce so mnou zit v klamstve a chce mat so mnou uprimny vztah ze ma miluje a chce byt so mnou a bolo to len raz a vlastne ani nevie ako sa to stalo ze vraj ona vyvinula iniciativu a on bol velmi opity..napriek tomu som zmätena neviem co mam robit ci byt s nim alebo nie..srdce mi kaze odpustit ale hrdost mi to nechce dovolit..fakt neviem ako si poradit..prejavil nad tym aj lutost vraj ho to trapi dokonca viac ako mna..bojim sa ze uz mu nebudem verit..prosim vyjadrite sa mi k tomu..potrebujem pocut nestranny nazor na vec..dakujem vam vsetkym

ladida

adam krt-ono to,co napisala elly zas nie je az taky nezmysel.povedala by som,ze velke percento psychologov z manzel,poradni by suhlasilo.bohuzial plati,ze co oci nevidia,srdce neboli...takze zatajenie takej jednorazovej nevery by som povazovala skor za loz z milosti..aj v inak funkcnom vztahu sa totiz nevera moze pritrafit a aj normalnym ludom! pokial sa do toho nevpletu city,casto to "podvodnikovi"pomoze otvorit oci a prave cez tie vycitky si uvedomi ako svoju/svojho partnera miluje,zacne sa ich vztah viac starat a vztahu to pomoze.termin konstruktivna nevera si uz asi pocul. kdezto pravda moze ten vztah zabit.co znamena jedna noc v pomere k 30 rokom?nic.

DzanaFX

ja si myslím, že kto okúsi zakázané ovocie, nezastaví sa...Možno na pol roka bude kľud...a možno ani toľko...z okolia viem, že kto raz začne, neskončí...

malickaaaaa

suvix si to pekne napisal...
dufam,ze si najdes babu ktora si ta zasluzi :-) (ak ju uz nemas)

ja pridam tiez to iste ako niekto nizsie, alkohol nie je ospravedlnenie!!!
urobil to raz, moze aj druhy krat... aalebo uz nikdy viac...
je to len a len na tebe... ale mna by to zralo neskutocne...

malickaaaaa

suvix si to pekne napisal...
dufam,ze si najdes babu ktora si ta zasluzi :-) (ak ju uz nemas)

ja pridam tiez to iste ako niekto nizsie, alkohol nie je ospravedlnenie!!!
urobil to raz, moze aj druhy krat... aalebo uz nikdy viac...
je to len a len na tebe... ale mna by to zralo neskutocne...

šuvix

pred vzťahom som bol prudko zásadový a neveru ako takú som odmietal, pretože o čom má byť vzťah ak sa podvádzame. No, lenže do môjho života vstúpilo dievča, ktoré som šialene ľúbil. Myslel som, že vzťah klape, všetko je ako má. Ale pravdepodobne to bol len môj pohľad. Podvádzanie začalo bozkávaním s chalanom na diskotéke - odpustené. Na ďalšej chate to isté - odpustené. Po troch mesiacoch ma podviedla, vyspala sa s iným - odpustené. Neodsudzujte moje konanie, fakt som to dievča ľúbil a som naučený dávať veci do poriadku, keď sa niečo poserie a nie sa na to vysrať. Ale k podstate veci - nakoniec som sa s ňou aj tak rozišiel, lebo to vyzeralo neperspektívne. Môj záver po opadnutí citov - nikomu som v živote nespravil väčšiu kurvu ako jej. Je pravda, že pod vplyvom citom som sa správal inak(nikdy by som nepovedal, že skutočná a úprimná láska je taká všemocná), a ako som povedal, radšej dávať veci do poriadku ako sa na ne vysrať.
Čo sa tohto prípadu týka - alkohol nie je ospravedlnenie. Tiež sa mi stalo, že ma lákali kočky čo ma priťahovali keď som bol napitý, ale sú hranice ktoré neprekročím, ani pod vplyvom. Dať mu šancu alebo nie? Ja osobne to už v živote nespravím. Práve nevera(a je jedno či pod vplyvom alebo z pasie) je jasné znamenie toho, že z hodnotami a sebaovládaním daného jedinca nie je niečo ok. Konečné rozhodnutie je aj tak na tebe, nepoznáme ani Teba, ani priateľa.

AdamKrt

elly Dnes 12:20 - aj priatel by to tak urobil...? No to mas podareneho priatela. Mozno to uz aj urobil...

miska15819 Dnes 11:43 - ci dostane hocijaku radu, ci si hodis mincu, mas to jedno.

Faktom vsak ostava, ci sa dokazes s tym vysporiadat dusevne, ak by si mu dala sancu a ci to on nebude zneuzivat, co je dost pravdepodobne. Lebo nech je clovek opity a ak sa nevie kontrolovat, nam pit. Ked to urobil raz, kludne moze znovu. Znovu bude opity... Trapna vyhovorka. Prave v opitosti sa stracaju zabrany, ale clovek neurobi aj tak nic, co nechce urobit.

Ak si mala pekny vztah a myslis si, ze je to uprimne a moze to fungovat, skus a daj mu jednu sancu. Ak by sa to opakovalo uz musis to ukoncit, lebo stratis jeho vaznost. Otazne je vsak, ci ho to nebude pokusat, lebo vela ludi to zneuziva.

Poloz si vsak aj otazku, ci mu budes niekedy este verit, ked niekde pojde. Bude ta to zozierat a nieco take skor, ci neskor bude spiet k zaniku vztahu.

Podla mna je si sam clovek zodpovedny za seba a svoje ciny a ked takto niekomu ublizuje, neni v nom ani lasky, ani ucty. Pretoze, keby bolo, neurobil by to.

elly

moj priatel ma na to iny nazor, raz sme sa o tom bavili, ze on by to nechcel vediet, a radsej by som mala zatlkat zatlkat a zatlkat keby sa nieco stalo, ze to nie je jeho problem, ze sa nieco stalo, ze preco by mal aj on trpiet, ze nech si trpim sama a snazim sa potom budovat stale vztah a ze aj on by to tak robil...:-D tak neviem no..na jednej strane on si tym ulavil, ze ti to povedal, ale tak zranil teba a stratil doveru u teba, a ked mu na tebe naozaj zalezi mal by sa teraz fest snazit na tom aby si mu odpustila a robit pre vztah vsetko, lebo on je ten co to spackal

winki

Prepáč, ale k tomuto sa nedá vyjadriť ani ti poradiť, lebo každý jeden má na vec uplne iný názor. Budú tú príspevky typu aký je to hajzel a že máš utekať kade lahšie, budú tu aj príspevky, že to určite vzniklo z nejakého problému vo vzťahu a iné podobné. Ja ti mozem poradiť len jedno dobre si zváž všetko to čo doteraz partner pre teba spravil, aký bol váš vzťah bol ok? alebo ste sa hadali? Bola si s ním doteraz šťastná? Je toto prvý krat čo sa to stalo? Milujem ho? CHcem to skúsiť a budem ochotná mu to už nikdy nepripomínať? Na tieto otázky si musíš dať odpoveď ty sama a podľa toho sa rozhodni. Dopraj si trochu času povedz mu nech ti dá čas že si potrebuješ utriediť myšlienky.