ahojte vsetci..neviem ci tu bola ta tema spominana ale chcem aby ste sa vyjadrili konkretne ku mojmu pripadu..priatel s ktorym som tri roky ma podviedol v opilosti s jednou zenou..poznam ju ani nieje pekna a je navyse dost obezna..priznal sa ze mi vraj preto lebo nechce so mnou zit v klamstve a chce mat so mnou uprimny vztah ze ma miluje a chce byt so mnou a bolo to len raz a vlastne ani nevie ako sa to stalo ze vraj ona vyvinula iniciativu a on bol velmi opity..napriek tomu som zmätena neviem co mam robit ci byt s nim alebo nie..srdce mi kaze odpustit ale hrdost mi to nechce dovolit..fakt neviem ako si poradit..prejavil nad tym aj lutost vraj ho to trapi dokonca viac ako mna..bojim sa ze uz mu nebudem verit..prosim vyjadrite sa mi k tomu..potrebujem pocut nestranny nazor na vec..dakujem vam vsetkym
Podviedol ma
jeho problem, nemal pit, ked si nevie udrzat vtaka na uzde
neodpustila
ludia odpustia vacsinou na oko a potom sa trapia cely cas, podozrievaju partnera, nicia sa depresiami, nikdy uz takemu neuveris
ahojte mne sa stalo to iste, priatel bol opity a siel za druhou sa vychrapat ... samozrejme ja som sa o tom dozvedela az pol roka po tom
Odpustila som mu ... bolo to strasne tazke zit s pocitom ze clovek ktory vedla vas lezi a hovori vam do oci ze vas miluje urobi nieco take :(
Este dodnes sme spolu ale poviem vam doveru v nom odvtedy stale nemam ... neverim mu :(
Vzdy ked niekde ide, s niekym si pise ... proste ten pocit vo mne je nieco hrozne :(
Dnes sa strasne vela hadame a uz tolko krat sme boli pred rozchodom no este stale sme spolu ... poviem vam som slaba v laske :( keby ze som silnejsia uz daaavno s nim nie som ... este spolu aj pracujeme takze to by bolo este tahsie :(
Je pekne samozrejme ked mi obcas povie ze ma lubi a ze mu mam odpustit vsetko co urobil ... vtedy sa len usmejem a poviem si ze snad to tak malo byt
Neviem co s nami bude dalej ... len viem ze ten pocit ktory som zazila pred rokom uz zazit v zivote nechcem !
ahojte mne sa stalo to iste, priatel bol opity a siel za druhou sa vychrapat ... samozrejme ja som sa o tom dozvedela az pol roka po tom
Odpustila som mu ... bolo to strasne tazke zit s pocitom ze clovek ktory vedla vas lezi a hovori vam do oci ze vas miluje urobi nieco take :(
Este dodnes sme spolu ale poviem vam doveru v nom odvtedy stale nemam ... neverim mu :(
Vzdy ked niekde ide, s niekym si pise ... proste ten pocit vo mne je nieco hrozne :(
Dnes sa strasne vela hadame a uz tolko krat sme boli pred rozchodom no este stale sme spolu ... poviem vam som slaba v laske :( keby ze som silnejsia uz daaavno s nim nie som ... este spolu aj pracujeme takze to by bolo este tahsie :(
Je pekne samozrejme ked mi obcas povie ze ma lubi a ze mu mam odpustit vsetko co urobil ... vtedy sa len usmejem a poviem si ze snad to tak malo byt
Neviem co s nami bude dalej ... len viem ze ten pocit ktory som zazila pred rokom uz zazit v zivote nechcem !
miska15819 stala sa mi podobna vec, ibaze este stokrat horsia. v skratke: priatel ma podviedol. nebol opity, bol plne pri vedomi a este k tomu mi to aj zatlkal dokym som to sama nezistila, nakoniec sa horko tazko priznal. prosil ma, velmi ma prosil, aby som s nim ostala ze ma hrozne miluje. aj ja som ho straasne milovala, a ako sprosta zenska dala som mu z tazkeho srdca druhu sancu. dala som mu ju najma preto, pretoze som nebola pripravena na taku radikalnu zmenu ako bol rozchod. drzali ma pri nom aj spomienky a radostne chvile prezite s nim. no aj napriek tomu som uz k nemu pocitovala nenavist. milovala som ho ale aj nenavidela. nedokazala som vydrzat predstavu ze si to uzil s inou zenou. a potom to prislo- nedovera, podozrievanie, depresie, strach- kde je? s kym je? co robi? atd.. nedalo sa to zniest a po nejakom case som mu povedala ze je definitivny koniec. dlho po rozchodze som bola dost na hovno ale teraz som stastna ze som ten vztah ukoncila. mojmu sucasnemu frajerovi nastastie verim a som si nim vo vsetkom ista. aspon zatial. takze podla mojho nazoru jedine riesienie- rozchod.
jzs ludia ja nechapem preco sem chodite pre taketo rady, kazdy ti poradi nieco ine, co si myslis ze teraz sa tu vsetci zjednotia v jeden nazor ci mu odpustit alebo ho poslat k vode ty tak vykonas a budes stastne zit dalej?
ladida Včera 15:00 - moze pritrafit ? To neni ako ked ides po ulici a padne Ti do oka smietka. Je to nieco, co robis vedome. Takze, ak sa to stane, je clovek za to zodpovedny, ako za to, ze sa ozerie.
Ak sa to prihodi, svedci to o bezcharakternosti danej osoby. Je lahke povedat si, vsak preco nie, to sa stava...
a naco ti to vobec hovoril? takto celu tu zodpovednost presunul na teba, ty sa trapis, on sa z toho vyvliekol, jemu je uz dobre. keby bol co k comu tak si to vyriesi sam tak, aby sa to uz nikdy neopakovalo. a mozno len skusa ci mu to odpustis aby si mohol pripravit podu na dalsie podvadzanie.
haha, podviedol som ťa, ale polahčujúca okolnosť je, že som bol stráášne opitý:D dámy a páni, to je super správa pre tých, čo sedia za zrazenie niekoho, pretože šoférovali opití. To, čo si nepamätajú, to sa vlastne ani poriadne nestalo! A vôbec, čo sú to za dnešné vzťahy, keď muž chlasce s pochybnými k**vami a jeho dievča sedí doma, prípadne, pije so svojimi kamoškami...
Inak vždy ma na luďoch fascinovalo, ako sa dokážu opiť do takej nepríčetnosti, že robia to, čo vlastne nechcú, ba až sa im to protiví. Veľmi pozoruhodné, s alkoholom mám skúsenosti, ale v tých najhorších prípadoch vždy pred tým, než vypne mozog, telo úplne zaspí, alebo má neznesitelné točáky hlavy, ale nie je schopné páriť sa...
Miska, toto nie je otázka na internetové fórum, bohužial, to, či mu odpustíš, závisí len a len od teba. Sem sa nedá nejaká logika aplikovať, keďže to je vec tvojich citov. Všeobecné pravidlo v láske je, že tam žiadne pravidlá nie sú. Ani hrdosť, ani nejaká hranica. Napriek tomu moja jediná rada je, že ak mu dokážeš odpustiť, tak odpusti. Odpúšťanie je niečo obdivuhodné, čo som ja nikdy nevedela a možno som aj o dosť prišla. Ak ti bude ten podvod a nedôvera k nemu vŕtať v hlave ešte aj pár mesiacov potom, tak vždy mu môžeš vysvetliť, že ťa to mrzí,ale aj napriek snahe to už nedokážeš cítiť tak, ako pred tým a chceš to ukončiť.
tak isto suhlasím keď už nevera sa vyskytla kvoli nejakému chvílkovému skratu, zapierať zapierať zapierať Nikdy by som to nepovedala auž len preto, že viem ako by to ublížilo druhej strane. Keď som silná na to aby som podviedla tak musím byť silná a zmieriť sa s tým sama v sebe a nie čakať na odpustenie a rozhrešenie od iných.
A inak som zástancom aj toho ak ide o dlhodobú neveru tak zákonite skor ci neskor ten vzťah skroskotá a takisto sa človek o nevere toho druhého nemusí dozvedieť jednoducho zákonny sú zákonny a čo nefunguje fungovať nebude.