Ahojte, potrebovala by som poradit. S priatelom sme mali nechraneny styk 2 dni a 7 dni po skonceni menstruacie. To by mali byt neplodne dni, nie? poresiel tyzden a ja sa citim nejak "divne" vzdy vecer ma pobolieva v podbrusku ako pred menstruaciou ale tu mam dostat az skoro za 2 tyzdne tak neviem...mozem byt tehotna? test mi vysiel negativny ale zevraj testy pravidvo vacsinou ukazu az ked meska menzes..Dakujem.
Mozem otehotniet hned po menstruacii?
a preco sexujes Vera ked mas len 17 a niesi na decko pripravena? Ha preco?
vera.a nie nemozes byt tehotna
Ahojte chcela by som sa opytat ci je mozne zeby som otehotnela ked som mala sex cez posledny den menstruacie a s kondomom. Nemozem si pomoct ale mam strasne zly pocit a velmi sa bojim pretoze mam len 17 rokov. Dakujem za odpoved.
dobry den 13 rokov som nebola u svojho gynekolka a ked som volala do ordanacie tak bol hovor ukonceny a teraz neviem ci vobec ma ordinaciu a potrbujem gynekolgicke vyseternie zoberieme druhy gynekolog dakujem za odpoved
Dobry den. chcela som sa spytat ak som mala sex jeden den po menstruacii ale s kondomom a ten je cely ani nepraskol tak to snad neni moznost aby som bola tehotna, nie? dakujem.
Manzelka ma pravidelny cyklus 28 dni. My pouzivame cyclotest a ten jej ukazuje, ze od 7 dna od zaciatku menstruacie az po 15 den su plodne dni - je tam zaratane aj to, ze spermie preziju v tele zeny niekolko dni. Takze my v tomto case pouzivame ochranu a inak sa riadime tym co ten minipocitac vyrata podla jej ranajsej teploty. Zatial sa nepomylil :)
Tak kedy su tie plodné dni ,prem nemz.... Alebo po?
...ja som otehotnela 2 dni po menzese...takže je to možné....je nezmysel že ovulácia je na 14 - ty deň..u každej ženy je to iné...kamarátka otehotnela po nechránenom sexe počas menštruácie..